Helppous yllättää
Kikhernemarengit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 prk prk kikherneitä kikherne
(400/240 g)
1,5 dl dl sokeria sokeri
1 tl tl vaniljasokeria vaniljasokeri
0,5 tl tl etikkaa etikka

Kikhernemarengit

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

3:15 h
(0)

Valmistus

  1. Nosta kikhernepurkki edellisenä päivänä jääkaappiin.
  2. Valuta liemi kikherneistä kulhoon ja vaahdota sähkövatkaimella noin 5 minuuttia.
  3. Lisää sokerit vähitellen ja etikka. Jatkaa vatkaamista vielä 5 minuuttia. Kun vaahto on valkoista ja kiinteää lusikoi se leivinpaperin päälle pellille 12 leivospohjaksi.
  4. Kypsennä ja kuivata marenkeja 100-asteisessa uunissa 2-3 tuntia, kunnes ne ovat rapsakoita.
  5. Tarjoa marengit sellaisenaan tai kuorruta ne pikkuleivoksiksi marjoilla ja vaahdotetulla kasvirasvasekoitteella.

Vinkki: Käytä kikherneet vaikka hummuksen tekoon tai pataruoan jatkeeksi.