
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 prk prk | kikherneitä kikherne | ||
400/240 g | |||
1,5 dl dl | sokeria sokeri | ||
1 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | ||
0,5 tl tl | etikkaa etikka |
Kikhernemarengit
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
3:15
h
(0)
Valmistus
- Nosta kikhernepurkki edellisenä päivänä jääkaappiin.
- Valuta liemi kikherneistä kulhoon ja vaahdota sähkövatkaimella noin 5 minuuttia.
- Lisää sokerit vähitellen ja etikka. Jatkaa vatkaamista vielä 5 minuuttia. Kun vaahto on valkoista ja kiinteää lusikoi se leivinpaperin päälle pellille 12 leivospohjaksi.
- Kypsennä ja kuivata marenkeja 100-asteisessa uunissa 2-3 tuntia, kunnes ne ovat rapsakoita.
- Tarjoa marengit sellaisenaan tai kuorruta ne pikkuleivoksiksi marjoilla ja vaahdotetulla kasvirasvasekoitteella.
Vinkki: Käytä kikherneet vaikka hummuksen tekoon tai pataruoan jatkeeksi.