
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 tlk tlk | kikherneitä
kikherne (Freshona säilykekikherneitä) | |
1 | sipulia sipuli | |
2 | paprikaa paprika | |
500 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
200 g g | fetajuustoa fetajuusto | |
1 tilkkaa tilkka | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 ripausta ripaus | chiliä
chili (hiutaleita (tai jauhetta)) | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
2 pkt pkt | hummusta
hummus (Chef Select hummusta (tavallinen ja chili)) | |
8 kpl kpl | tortilloja tortilla |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKikherne wrapit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Huuhdo ja valuta kikherneet.
- Kuori ja pilko sipuli lohkoiksi. Paloittele paprika.
- Levitä kasvikset, kikherneet ja murustettu feta leivinpaperin päälle pellille.
- Pirskottele päälle oliiviöljyä. Mausta chilihiutaleilla, paprikajauheella ja pippurilla.
- Paista uunin keskitasolla 200-asteessa noin 20 minuuttia.
- Nosta lämpö 225-asteeseen ja paista vielä muutama minuutti grillivastuksella.
- Lämmitä tortillalettuja hetki uunin jälkilämmössä.
- Levitä hummusta tortillaletun päälle ja täytä. Kääri rullalle ja nauti!
Valmista kikherne wrapit yhdessä Liemessä -ruokavaikuttajan kanssa.
Resepti: Liemessä / Jenni Häyrinen