Helppous yllättää
Kikherne wrapit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 tlk tlk kikherneitä kikherne
(Freshona säilykekikherneitä)
1 sipulia sipuli
2 paprikaa paprika
500 g g kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
200 g g fetajuustoa fetajuusto
1 tilkkaa tilkka oliiviöljyä oliiviöljy
1 ripausta ripaus chiliä chili
(hiutaleita (tai jauhetta))
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
2 pkt pkt hummusta hummusta
(Chef Select hummusta (tavallinen ja chili))
8 kpl kpl tortilloja tortilla

Kikherne wrapit

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(6)

Valmistus

  1. Huuhdo ja valuta kikherneet.
  2. Kuori ja pilko sipuli lohkoiksi. Paloittele paprika.
  3. Levitä kasvikset, kikherneet ja murustettu feta leivinpaperin päälle pellille.
  4. Pirskottele päälle oliiviöljyä. Mausta chilihiutaleilla, paprikajauheella ja pippurilla.
  5. Paista uunin keskitasolla 200-asteessa noin 20 minuuttia.
  6. Nosta lämpö 225-asteeseen ja paista vielä muutama minuutti grillivastuksella.
  7. Lämmitä tortillalettuja hetki uunin jälkilämmössä.
  8. Levitä hummusta tortillaletun päälle ja täytä. Kääri rullalle ja nauti!
Valmista kikherne wrapit yhdessä Liemessä -ruokavaikuttajan kanssa.
Resepti: Liemessä / Jenni Häyrinen

Tarjoukset

Kotimainen kirsikkatomaattiKotimainen kirsikkatomaatti
Kotimainen kirsikkatomaatti
14.10 - 17.10
-33 %
5,99
3,99