
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 tlk tlk | kikherneitä
kikherne (Freshona säilykekikherneitä) | ||
1 | sipulia sipuli | ||
2 | paprikaa paprika | ||
500 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | ||
200 g g | fetajuustoa fetajuusto | ||
1 tilkkaa tilkka | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 ripausta ripaus | chiliä
chili (hiutaleita (tai jauhetta)) | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | ||
2 pkt pkt | hummusta
hummus (Chef Select hummusta (tavallinen ja chili)) | ||
8 kpl kpl | tortilloja tortilla |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKikherne wrapit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Huuhdo ja valuta kikherneet.
- Kuori ja pilko sipuli lohkoiksi. Paloittele paprika.
- Levitä kasvikset, kikherneet ja murustettu feta leivinpaperin päälle pellille.
- Pirskottele päälle oliiviöljyä. Mausta chilihiutaleilla, paprikajauheella ja pippurilla.
- Paista uunin keskitasolla 200-asteessa noin 20 minuuttia.
- Nosta lämpö 225-asteeseen ja paista vielä muutama minuutti grillivastuksella.
- Lämmitä tortillalettuja hetki uunin jälkilämmössä.
- Levitä hummusta tortillaletun päälle ja täytä. Kääri rullalle ja nauti!
Valmista kikherne wrapit yhdessä Liemessä -ruokavaikuttajan kanssa.
Resepti: Liemessä / Jenni Häyrinen