
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | nakkeja nakki | ||
1 rs rs | perunasalaattia perunasalaatti | ||
1 prk prk | sinappia sinappi | ||
1 prk prk | sipulirouhetta sipulirouhe |
Lisäksi
4 kpl kpl | grillitikkuja grillitikku |
Kiharamakkara
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:10
min
(0)
Valmistus
- Työnnä puiset varrastikut pitkittäin koko nakin läpi.
- Leikkaa terävällä veitsellä nakkiin sen koko pituuden kattavat kierteet. Varo katkaisemasta makkaraa.
- Vedä tikku pois nakista ja kypsennä makkaraa kuumassa grillissä noin 5 minuutin ajan.
- Tarjoa makkaran kanssa perunasalaattia, sinappia ja sipulirouhetta.
Vinkki: Kiharamakkara on hauska myös hodarin sisällä.