
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
0,5 pkt pkt | nuudeleita
nuudelit (katkaravun makuista) | |
1 | chiliä
chili (tuore, punainen) | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 tl tl | curryjauhetta curryjauhe | |
1 rkl rkl | rypsiöljyä
rypsiöljy (tai muuta öljyä) | |
1,5 dl dl | katkarapuja
katkarapu (pakaste) | |
1 prk prk | kookosmaitoa
kookosmaito (400 g) | |
1 - 1,5 | limeä
lime (mehu puristettuna) | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 kourallista kourallinen | korianteria korianteri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKatkarapu-ramen
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kiehauta runsaalla suolalla maustettu vesi. Lisää nuudelit ja anna kypsyä pari minuuttia, kunnes ne ovat pehmentyneet. Valuta ja jätä odottamaan.
2. Halkaise ja hienonna chili. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
3. Kuullota kuivatun kattilan pohjalla öljyssä chili, valkosipuli ja curry.
4. Sulata ja valuta katkaravut.
5. Lisää kattilaan kookosmaito, nuudelit, katkaravut ja limen mehu. Kuumenna juuri ja juuri kiehuvaksi ja lisää suola. Sekoita ja viimeistele hienonnetulla korianterilla.
Tiesitkö? Löydät myymälöistämme vastuullisesta kalastuksesta tai kalankasvatuksesta kertovia MSC- tai ASC-merkittyjä kaloja ja äyriäisiä tuoreina, pakasteina ja jalosteina. Tavoitteemme on ensimmäisenä ketjuna Suomessa tarjota kotimaisen kalan rinnalla vain vastuullisuussertifioituja kaloja ja äyriäisiä. Lue lisää Lidlin vastuullisesta kalavalikoimasta.