Helppous yllättää
Katkarapu-ramen

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

0,5 pkt pkt nuudeleita nuudelit
(katkaravun makuista)
1 chiliä chili
(tuore, punainen)
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 tl tl curryjauhetta curryjauhe
1 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
(tai muuta öljyä)
1,5 dl dl katkarapuja katkarapu
(pakaste)
1 prk prk kookosmaitoa kookosmaito
(400 g)
1 - 1,5 limeä lime
(mehu puristettuna)
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 kourallista kourallinen korianteria korianteri

Katkarapu-ramen

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

10 min
(18)

Valmistus

1. Kiehauta runsaalla suolalla maustettu vesi. Lisää nuudelit ja anna kypsyä pari minuuttia, kunnes ne ovat pehmentyneet. Valuta ja jätä odottamaan.

2. Halkaise ja hienonna chili. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

3. Kuullota kuivatun kattilan pohjalla öljyssä chili, valkosipuli ja curry.

4. Sulata ja valuta katkaravut.

5. Lisää kattilaan kookosmaito, nuudelit, katkaravut ja limen mehu. Kuumenna juuri ja juuri kiehuvaksi ja lisää suola. Sekoita ja viimeistele hienonnetulla korianterilla.

Tiesitkö? Löydät myymälöistämme vastuullisesta kalastuksesta tai kalankasvatuksesta kertovia MSC- tai ASC-merkittyjä kaloja ja äyriäisiä tuoreina, pakasteina ja jalosteina. Tavoitteemme on ensimmäisenä ketjuna Suomessa tarjota kotimaisen kalan rinnalla vain vastuullisuussertifioituja kaloja ja äyriäisiä. Lue lisää Lidlin vastuullisesta kalavalikoimasta.