Helppous yllättää
Kasvispizza parsalla

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Taikina

2 dl dl vettä vesi
25 g g hiivaa hiiva
0,5 tl tl suolaa suola
5 - 6 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho
0,5 dl dl oliiviöljyä oliiviöljy

Täytteet

250 g g tankoparsaa tankoparsa
1 kesäkurpitsaa kesäkurpitsa
200 g g kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
2 prk prk pestoa pesto
(Chef Select tuorepestoa)
1 palloa pallo mozzarellaa mozzarella
(puhvelimozzarellaa (125 g))

Kasvispizza parsalla

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:10 h
(2)

Valmistus

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Sekoita joukkoon suola ja vähitellen vehnäjauhoja. Alusta taikina kimmoisaksi. Lisää alustamisen loppuvaiheessa öljy.
  2. Anna taikinan kohota leivinliinalla peitettynä kaksinkertaiseksi, noin ½ tuntia.
  3. Katkaise parsoista kuivat kannat ja kuori varret ohuelti. Halkaise parsat kahteen osaan pitkittäin. Viipaloi kesäkurpitsa ja halkaise kirsikkatomaatit.
  4. Kauli kohonneesta taikinasta kahdelle leivinpaperille pizzapohjat. Esipaista pohjia 5 minuuttia 225-asteisessa uunissa.
  5. Ota pizzapohjat uunista ja levitä pohjille pestoa. Asettele päälle parsoja, kesäkurpitsaa ja kirsikkatomaatteja.
  6. Jatka paistamista noin 10 minuuttia.
  7. Revi kypsien kasvispizzojen päälle mozzarellaa.

Tarjoukset

Kotimainen punainen helmitomaattiKotimainen punainen helmitomaatti
Kotimainen punainen helmitomaatti
12.06 - 14.06
-31 %
2,19
1,49
Eridanous OliiviöljyEridanous Oliiviöljy
Eridanous Oliiviöljy
08.06 - 05.06
ERÄ!
5,99