Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Taikina
2 dl dl | vettä vesi | |
25 g g | hiivaa hiiva | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
5 - 6 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
0,5 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy |
Täytteet
250 g g | tankoparsaa tankoparsa | |
1 | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | |
200 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
2 prk prk | pestoa
pesto (Chef Select tuorepestoa) | |
1 palloa pallo | mozzarellaa
mozzarella (puhvelimozzarellaa (125 g)) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKasvispizza parsalla
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Sekoita joukkoon suola ja vähitellen vehnäjauhoja. Alusta taikina kimmoisaksi. Lisää alustamisen loppuvaiheessa öljy.
- Anna taikinan kohota leivinliinalla peitettynä kaksinkertaiseksi, noin ½ tuntia.
- Katkaise parsoista kuivat kannat ja kuori varret ohuelti. Halkaise parsat kahteen osaan pitkittäin. Viipaloi kesäkurpitsa ja halkaise kirsikkatomaatit.
- Kauli kohonneesta taikinasta kahdelle leivinpaperille pizzapohjat. Esipaista pohjia 5 minuuttia 225-asteisessa uunissa.
- Ota pizzapohjat uunista ja levitä pohjille pestoa. Asettele päälle parsoja, kesäkurpitsaa ja kirsikkatomaatteja.
- Jatka paistamista noin 10 minuuttia.
- Revi kypsien kasvispizzojen päälle mozzarellaa.