Helppous yllättää
Kasvispizza parsalla

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Taikina

2 dl dl vettä vesi
25 g g hiivaa hiiva
0,5 tl tl suolaa suola
5 - 6 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho
0,5 dl dl oliiviöljyä oliiviöljy

Täytteet

250 g g tankoparsaa tankoparsa
1 kesäkurpitsaa kesäkurpitsa
200 g g kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
2 prk prk pestoa pesto
(Chef Select tuorepestoa)
1 palloa pallo mozzarellaa mozzarella
(puhvelimozzarellaa (125 g))

Kasvispizza parsalla

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:10 h
(3)

Valmistus

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Sekoita joukkoon suola ja vähitellen vehnäjauhoja. Alusta taikina kimmoisaksi. Lisää alustamisen loppuvaiheessa öljy.
  2. Anna taikinan kohota leivinliinalla peitettynä kaksinkertaiseksi, noin ½ tuntia.
  3. Katkaise parsoista kuivat kannat ja kuori varret ohuelti. Halkaise parsat kahteen osaan pitkittäin. Viipaloi kesäkurpitsa ja halkaise kirsikkatomaatit.
  4. Kauli kohonneesta taikinasta kahdelle leivinpaperille pizzapohjat. Esipaista pohjia 5 minuuttia 225-asteisessa uunissa.
  5. Ota pizzapohjat uunista ja levitä pohjille pestoa. Asettele päälle parsoja, kesäkurpitsaa ja kirsikkatomaatteja.
  6. Jatka paistamista noin 10 minuuttia.
  7. Revi kypsien kasvispizzojen päälle mozzarellaa.