
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKasvispizza parsalla
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Sekoita joukkoon suola ja vähitellen vehnäjauhoja. Alusta taikina kimmoisaksi. Lisää alustamisen loppuvaiheessa öljy.
- Anna taikinan kohota leivinliinalla peitettynä kaksinkertaiseksi, noin ½ tuntia.
- Katkaise parsoista kuivat kannat ja kuori varret ohuelti. Halkaise parsat kahteen osaan pitkittäin. Viipaloi kesäkurpitsa ja halkaise kirsikkatomaatit.
- Kauli kohonneesta taikinasta kahdelle leivinpaperille pizzapohjat. Esipaista pohjia 5 minuuttia 225-asteisessa uunissa.
- Ota pizzapohjat uunista ja levitä pohjille pestoa. Asettele päälle parsoja, kesäkurpitsaa ja kirsikkatomaatteja.
- Jatka paistamista noin 10 minuuttia.
- Revi kypsien kasvispizzojen päälle mozzarellaa.