Valmistus
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Sekoita joukkoon suola ja vähitellen vehnäjauhoja. Alusta taikina kimmoisaksi. Lisää alustamisen loppuvaiheessa öljy.
- Anna taikinan kohota leivinliinalla peitettynä kaksinkertaiseksi, noin ½ tuntia.
- Katkaise parsoista kuivat kannat ja kuori varret ohuelti. Halkaise parsat kahteen osaan pitkittäin. Viipaloi kesäkurpitsa ja halkaise kirsikkatomaatit.
- Kauli kohonneesta taikinasta kahdelle leivinpaperille pizzapohjat. Esipaista pohjia 5 minuuttia 225-asteisessa uunissa.
- Ota pizzapohjat uunista ja levitä pohjille pestoa. Asettele päälle parsoja, kesäkurpitsaa ja kirsikkatomaatteja.
- Jatka paistamista noin 10 minuuttia.
- Revi kypsien kasvispizzojen päälle mozzarellaa.