
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 pkt pkt | Vemondo vegejauhista
Vemondo vegejauhis (á 275 g) | |
1 | myskikurpitsaa
myskikurpitsa (n. 700 g) | |
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
2 dl dl | manteleita manteli | |
1,5 dl dl | kaurahiutaleita kaurahiutale | |
2 tl tl | rosmariinia
rosmariini (silputtuna) | |
0,75 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Koristeluun
1 dl dl | myskikurpitsaa
myskikurpitsa (kuutioina) | |
1 kourallista kourallinen | puolukoita puolukka | |
1 kourallista kourallinen | manteleita manteli | |
2 - 3 oksaa oksa | rosmariinia rosmariini |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKasvismureke joulupöytään
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuori ja kuutioi kurpitsa. Siirrä palaset uunipellille, valuta päälle öljyä ja paahda 200 asteisessa uunissa noin 20minuuttia, kunnes kuutiot ovat kypsiä.
2. Jätä noin 1 dl kurpitsakuutioita koristelua varten. Muussaa loput kurpitsakuutiot (n. 250 g). Rouhi mantelit.
3. Sekoita kurpitsamurska, vegejauhis, mantelirouhe, kaurahiutaleet ja mausteet tasaiseksi massaksi.
4. Painele massa leivinpaperilla vuorattuun pitkulaiseen uunivuokaan (tilavuus n. 1,5 l).
5. Kypsennä kasvismureketta 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä noin 5 minuutta vuoassa ja kumoa tarjoiluvadille.
6. Koristele kasvismureke kurpitsakuutioilla, puolukoilla, manteleilla ja rosmariinilla.
Tiesitkö? Vemondon vegaaninen vegejauhis on valmistettu herkkusienestä sekä herne-, vehnä- ja soijaproteiinista, mutta sen ulkonäkö, koostumus ja maku muistuttavat lihaa. Lue lisää Lidlin Vemondo-tuotteista täältä.