Helppous yllättää
Kasvislasagne

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

8 - 12 kpl kpl kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
1 kpl kpl sipulia sipuli
6 - 10 kpl kpl herkkusieniä herkkusieni
4 - 8 oksaa oksa timjamia timjami
2 rkl rkl smetanaa smetana
200 g g vuohenjuustoa vuohenjuusto
1 prk prk tomaattikastiketta tomaattikastike
(haluamaasi valmista pastakastiketta)
4 kpl kpl lasagnelevyjä lasagnelevy
2 kourallista kourallinen rucolaa rucola
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Paistamiseen

1 lorausta loraus oliiviöljyä oliiviöljy

Kasvislasagne

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(1)

Valmistus

  1. Puolita kirsikkatomaatit, hienonna salottisipulit ja viipaloi herkkusienet.
  2. Paista kasvikset ja herkkusienet oliiviöljyssä paistinpannulla muutaman timjaminoksan kanssa 5-6 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Lisää pannulle smetana ja puolet vuohenjuustosta murusteltuna.
  4. Kuumenna tomaattipastakastike mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Keitä lasagnelevyjä kiehuvassa vedessä n. 3 minuuttia. Valuta ja nosta levyt lautasille.
  6. Lisää kasvistäyte ja tuoretta rucolaa puolikkaalle levylle ja taita toinen puolikanneksi. Lusikoi pinnalle kuumaa tomaattipastakastiketta.
  7. Lopuksi murustele annostenpinnalle loput vuohenjuustosta ja koristele annokset tuoreilla timjamin oksilla.