
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
8 -12 kpl kpl | kirsikkatomaattia kirsikkatomaatti | ||
1 kpl kpl | sipulia sipuli | ||
6 -10 kpl kpl | herkkusieniä herkkusieni | ||
4 -8 oksaa oksa | timjamia timjami | ||
2 rkl rkl | smetanaa smetana | ||
200 g g | vuohenjuustoa vuohenjuusto | ||
1 prk prk | tomaattikastiketta
tomaattikastike (haluamaasi valmista pastakastiketta) | ||
4 kpl kpl | lasagnelevyjä lasagnelevy | ||
2 kourallista kourallinen | rucolaa rucola | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Paistamiseen
1 lorausta loraus | oliiviöljyä oliiviöljy |
Kasvislasagne
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:25
min
(1)
Valmistus
- Puolita kirsikkatomaatit, hienonna salottisipulit ja viipaloi herkkusienet.
- Paista kasvikset ja herkkusienet oliiviöljyssä paistinpannulla muutaman timjaminoksan kanssa 5-6 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää pannulle smetana ja puolet vuohenjuustosta murusteltuna.
- Kuumenna tomaattipastakastike mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan.
- Keitä lasagnelevyjä kiehuvassa vedessä n. 3 minuuttia. Valuta ja nosta levyt lautasille.
- Lisää kasvistäyte ja tuoretta rucolaa puolikkaalle levylle ja taita toinen puolikanneksi. Lusikoi pinnalle kuumaa tomaattipastakastiketta.
- Lopuksi murustele annostenpinnalle loput vuohenjuustosta ja koristele annokset tuoreilla timjamin oksilla.