
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
8 - 12 kpl kpl | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
1 kpl kpl | sipulia sipuli | |
6 - 10 kpl kpl | herkkusieniä herkkusieni | |
4 - 8 oksaa oksa | timjamia timjami | |
2 rkl rkl | smetanaa smetana | |
200 g g | vuohenjuustoa vuohenjuusto | |
1 prk prk | tomaattikastiketta
tomaattikastike (haluamaasi valmista pastakastiketta) | |
4 kpl kpl | lasagnelevyjä lasagnelevy | |
2 kourallista kourallinen | rucolaa rucola | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Paistamiseen
1 lorausta loraus | oliiviöljyä oliiviöljy |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKasvislasagne
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Puolita kirsikkatomaatit, hienonna salottisipulit ja viipaloi herkkusienet.
- Paista kasvikset ja herkkusienet oliiviöljyssä paistinpannulla muutaman timjaminoksan kanssa 5-6 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää pannulle smetana ja puolet vuohenjuustosta murusteltuna.
- Kuumenna tomaattipastakastike mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan.
- Keitä lasagnelevyjä kiehuvassa vedessä n. 3 minuuttia. Valuta ja nosta levyt lautasille.
- Lisää kasvistäyte ja tuoretta rucolaa puolikkaalle levylle ja taita toinen puolikanneksi. Lusikoi pinnalle kuumaa tomaattipastakastiketta.
- Lopuksi murustele annostenpinnalle loput vuohenjuustosta ja koristele annokset tuoreilla timjamin oksilla.