
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 | sipulia sipuli | |
1 | chiliä
chili (punainen) | |
1 | kukkakaalia kukkakaali | |
2 | porkkanaa porkkana | |
1 lorausta loraus | oliiviöljyä oliiviöljy | |
2 tl tl | curryjauhetta curryjauhe | |
1 prk prk | tomaattimurskaa tomaattimurska | |
1 prk prk | kookosmaitoa kookosmaito | |
1 kuutiota kuutio | kasvislientä kasvisliemi | |
300 g g | pakasteherneitä pakasteherneet | |
1 | limeä lime | |
1 lorausta loraus | soijakastiketta soijakastike | |
1 pss pss | babypinaattia babypinaatti |
Pinnalle
2 - 3 rkl rkl | jogurttia
jogurtti (ja halutessasi korianteria) |
Lisäksi
4 annosta annos | basmatiriisiä basmatiriisi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKasviscurry
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Hienonna valkosipulinkynnet, sipuli ja chilipalko. Leikkaa kukkakaali nupuiksi japorkkanat lanteiksi.
- Paista kasviksia öljyssä pannulla noin 5 minuuttia. Lisää curry ja jatkapaistamista vielä hetki.
- Lisää tomaattimurska, kookosmaito ja kasvisliemikuutio. Anna kiehahtaa ja lisää herneet.
- Mausta limen mehulla ja soijalla. Lisää lopuksi pinaatti.
- Raidoitapinta luonnonjogurtilla ja ripottele päälle runsaasti tuorettakorianteria.
- Tarjoile basmatiriisin kanssa.