
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Meri-Tuuli Väntsi
Reseptin luonut Lidlin tähtikokki ja ruokastailaaja Meri-Tuuli Väntsi on tuttu kasvo monista tv:n ruokaohjelmista. Meri-Tuulin teesit ruoanlaitossa ovat: ruoan pitää olla herkullista, eikä raaka-aineiden laadusta tingitä. Ruoassa tärkeintä on hyvä olo. Lähde Meri-Tuulin matkaan kokeilemaan helppoja mutta yllätyksellisiä reseptejä.
Ainesosat
1 pkt pkt | falafeleja
falafel (My Best Veggie falafelpyöryköitä (200 g)) | |
0,5 | sipulia sipuli | |
0,5 | chiliä
chili (tuore, punainen) | |
2 rkl rkl | voita
voi (laktoositonta) | |
0,75 dl dl | karpalohyytelöä karpalohyytelö | |
0,25 dl dl | balsamietikkaa balsamietikka | |
0,25 dl dl | vettä vesi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKarpaloiset falafelpyörykät
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Hienonna sipuli ja suikaloi chili ohuiksi renkaiksi. Laita sipuli, chili ja voi keskikokoiseen kasariin ja lämmitä. Paista miedolla lämmöllä, kunnes sipuli on pehmennyt. Lisää hyytelö ja sekoita sulaksi. Lisää sitten loput ainekset falafelpyöryköitä lukuun ottamatta ja keitä hiljalleen viisi minuuttia.
- Lisää pyörykät tahmeaan kastikkeeseen ja sekoittele varovasti, jotta ne maustuvat ja lämpenevät. Ota pois liedeltä ja jäähdytä hieman. Laita pyörykät tarjolle ja valuta niiden päälle kastiketta.