Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
0,5 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
300 g g | vaahtokarkkeja vaahtokarkki | |
1 rkl rkl | voita voi | |
1 l l | riisimuroja riisimurot | |
makeisia
makeisia (esim. kalan muotoisia ja täytelakuja) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKarkkisushit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Vuoraa n. 25 x 30 cm vuoan pohja voipaperilla ja sudi siihen kevyesti öljyä.
- Laita vaahtokarkit isoon kulhoon. Lisää voi muutamana nokareena. Kuumenna mikrossa minuutti kerrallaan, kunnes vaahtokarkit ovat tuplanneet kokonsa ja pehmenneet. Tähän menee mikron tehosta riippuen 2-3 minuuttia.
- Sekoita riisimurot heti joukkoon ja levitä seos vuokaan. Painele tasaiseksi ja laita jääkaappiin jäähtymään.
- Leikkaa riisimurolevystä suorakaiteen ja pyörylän mallisia sushipaloja. Suorakaiteen muodon voit leikata terävällä veitsellä, pyöreään tarvitset pienen pyöreän muotin. Muotoile paloja tarvittaessa öljytyin käsin ja aseta palat tarjoiluvadille. Painele irtokarkit sushipalojen päälle.