Helppous yllättää
Karkkisushit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

0,5 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
300 g g vaahtokarkkeja vaahtokarkki
1 rkl rkl voita voi
1 l l riisimuroja riisimurot
makeisia makeisia
(esim. kalan muotoisia ja täytelakuja)

Karkkisushit

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(0)

Valmistus

  1. Vuoraa n. 25 x 30 cm vuoan pohja voipaperilla ja sudi siihen kevyesti öljyä.
  2. Laita vaahtokarkit isoon kulhoon. Lisää voi muutamana nokareena. Kuumenna mikrossa minuutti kerrallaan, kunnes vaahtokarkit ovat tuplanneet kokonsa ja pehmenneet. Tähän menee mikron tehosta riippuen 2-3 minuuttia.
  3. Sekoita riisimurot heti joukkoon ja levitä seos vuokaan. Painele tasaiseksi ja laita jääkaappiin jäähtymään.
  4. Leikkaa riisimurolevystä suorakaiteen ja pyörylän mallisia sushipaloja. Suorakaiteen muodon voit leikata terävällä veitsellä, pyöreään tarvitset pienen pyöreän muotin. Muotoile paloja tarvittaessa öljytyin käsin ja aseta palat tarjoiluvadille. Painele irtokarkit sushipalojen päälle.

Avainsanat

Jälkiruoat