Helppous yllättää
Kanelinachot

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

3 tortilloja tortilla
25 g g voita voi
1 tl tl kanelia kaneli
1 dl dl sokeria sokeri

Mansikkasalsa

2 dl dl mansikoita mansikka
1 rkl rkl minttua minttu
(hienonnettuna)

Ranskankerma -dippi

1,5 dl dl ranskankermaa ranskankerma
1 tl tl vaniljasokeria vaniljasokeri
2 tl tl sokeria sokeri

Kanelinachot

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(0)

Valmistus

  1. Leikkaa tortillat veitsellä 12 kolmioksi kulhoon.
  2. Sulata voi ja kaada se tortillakolmioiden päälle kulhoon. Pyörittele niin että voi levittyy tasaisesti tortilloille.
  3. Sekoita kaneli ja sokeri kulhossa. Pyörittele tortillat kaneli-sokerissa ja laita tortillat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille vieri viereen.
  4. Paista uunissa 200 asteessa noin 6 - 7 minuuttia, käännä kolmiot puolessa välissä paistoa.
  5. Sekoita pieneksi pilkottuihin mansikoihin hienonnettu minttu.
  6. Sekoita ranskankermaan sokerit.
  7. Tarjoa kanelinachot lämpiminä mansikkasalsan ja ranskankerman kanssa.

Avainsanat

Jälkiruoat