
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 | tortilloja tortilla | |
25 g g | voita voi | |
1 tl tl | kanelia kaneli | |
1 dl dl | sokeria sokeri |
Mansikkasalsa
2 dl dl | mansikoita mansikka | |
1 rkl rkl | minttua
minttu (hienonnettuna) |
Ranskankerma -dippi
1,5 dl dl | ranskankermaa ranskankerma | |
1 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | |
2 tl tl | sokeria sokeri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKanelinachot
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa tortillat veitsellä 12 kolmioksi kulhoon.
- Sulata voi ja kaada se tortillakolmioiden päälle kulhoon. Pyörittele niin että voi levittyy tasaisesti tortilloille.
- Sekoita kaneli ja sokeri kulhossa. Pyörittele tortillat kaneli-sokerissa ja laita tortillat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille vieri viereen.
- Paista uunissa 200 asteessa noin 6 - 7 minuuttia, käännä kolmiot puolessa välissä paistoa.
- Sekoita pieneksi pilkottuihin mansikoihin hienonnettu minttu.
- Sekoita ranskankermaan sokerit.
- Tarjoa kanelinachot lämpiminä mansikkasalsan ja ranskankerman kanssa.