
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 | tortilloja tortilla | ||
25 g g | voita voi | ||
1 tl tl | kanelia kaneli | ||
1 dl dl | sokeria sokeri |
Mansikkasalsa
2 dl dl | mansikoita mansikka | ||
1 rkl rkl | minttua
minttu (hienonnettuna) |
Ranskankerma -dippi
1,5 dl dl | ranskankermaa ranskankerma | ||
1 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | ||
2 tl tl | sokeria sokeri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKanelinachot
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa tortillat veitsellä 12 kolmioksi kulhoon.
- Sulata voi ja kaada se tortillakolmioiden päälle kulhoon. Pyörittele niin että voi levittyy tasaisesti tortilloille.
- Sekoita kaneli ja sokeri kulhossa. Pyörittele tortillat kaneli-sokerissa ja laita tortillat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille vieri viereen.
- Paista uunissa 200 asteessa noin 6 - 7 minuuttia, käännä kolmiot puolessa välissä paistoa.
- Sekoita pieneksi pilkottuihin mansikoihin hienonnettu minttu.
- Sekoita ranskankermaan sokerit.
- Tarjoa kanelinachot lämpiminä mansikkasalsan ja ranskankerman kanssa.