
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | lohta
lohi (700-800 g) |
MAUSTESEOS
2 rkl rkl | fariinisokeria fariinisokeri | ||
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | ||
1 tl tl | kanelia kaneli | ||
1 tl tl | suolaa suola | ||
mustapippuria
mustapippuri (rouhittu) |
APPELSIINI-JOGURTTIKASTIKE
1 | appelsiinin kuorta
appelsiinin kuori (raastettuna) | ||
1 rkl rkl | appelsiinimehua appelsiinimehu | ||
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
2 dl dl | turkkilaista jogurttia turkkilainen jogurtti | ||
suolaa suola | |||
mustapippuria mustapippuri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKanelilohi ja appelsiinijogurttikastike
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Pese appelsiini ja raasta siitä ensin kuori talteen. Raasta raastimen hienolla terällä ja aivan ohuelti, vain oranssi pinta. Purista tarvittava määrä appelsiinin mehua.
2. Sekoita mausteseoksen aineet keskenään.
3. Asettele kalafilee sopivaan uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Hiero mausteseos kalan pintaan.
4. Kypsennä kirjolohta 200-asteisen uunin keskitasossa 20-25 minuuttia.
5. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita kaikki kastikkeen aineet keskenään ja tarjoa kanelilohen lisukkeena. Kanelilohen kanssa tarjottavaksi sopii myös esimerkiksi keitetty riisi.