Helppous yllättää
Kalkkunakerrosleipä

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt kalkkunaa kalkkuna
(Kanamestari kalkkunan ohuita fileeleikkeitä)
4 rkl rkl pestoa pesto
4 sämpylöitä sämpylä
(paistopisteestä)
4 rkl rkl tuorejuustoa tuorejuusto
(esim. piparjuuri)
1 ruukkua ruukku salaattia salaatti
0,5 paprikaa paprika
1 avokadoja avokado
4 viipaletta viipale Gouda-juustoa Gouda-juusto

Lisäksi

1 l l piimää piimä
(ruokajuomaksi halutessasi)

Kalkkunakerrosleipä

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(0)

Valmistus

  1. Paista kalkkunafileeleikkeet pakkauksen ohjeen mukaan. Sivele ne molemmin puolin pestolla.
  2. Voitele leipäviipaleen leikkauspinnat tuorejuustolla ja paina levitteelle salaatinlehtiä.
  3. Kokoa leipä asettelemalla pohjapuolelle, salaatin päälle paprikarenkaita, avokadoviipaleita, paistettu pihvi ja juustoviipale. Nosta kansiviipale päälle.
  4. Nauti leipä esimerkiksi kylmän raikkaan piimän kanssa.

Vinkki: Ohutleikkeet kypsyvät nopeasti ja niistä saa kätevästi maukkaan lisän niin leipiin kuin salaatteihinkin.