
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | kalkkunaa
kalkkuna (Kanamestari kalkkunan ohuita fileeleikkeitä) | |
4 rkl rkl | pestoa pesto | |
4 | sämpylöitä
sämpylä (paistopisteestä) | |
4 rkl rkl | tuorejuustoa
tuorejuusto (esim. piparjuuri) | |
1 ruukkua ruukku | salaattia salaatti | |
0,5 | paprikaa paprika | |
1 | avokadoja avokado | |
4 viipaletta viipale | Gouda-juustoa Gouda-juusto |
Lisäksi
1 l l | piimää
piimä (ruokajuomaksi halutessasi) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKalkkunakerrosleipä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Paista kalkkunafileeleikkeet pakkauksen ohjeen mukaan. Sivele ne molemmin puolin pestolla.
- Voitele leipäviipaleen leikkauspinnat tuorejuustolla ja paina levitteelle salaatinlehtiä.
- Kokoa leipä asettelemalla pohjapuolelle, salaatin päälle paprikarenkaita, avokadoviipaleita, paistettu pihvi ja juustoviipale. Nosta kansiviipale päälle.
- Nauti leipä esimerkiksi kylmän raikkaan piimän kanssa.
Vinkki: Ohutleikkeet kypsyvät nopeasti ja niistä saa kätevästi maukkaan lisän niin leipiin kuin salaatteihinkin.