
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
0,25 kerää kerä | jäävuorisalaattia jäävuorisalaatti | |
2 | tomaattia tomaatti | |
150 g g | kalkkunaa
kalkkuna (kypsää) | |
4 kpl kpl | tortilloja tortilla | |
0,5 prk prk | salsaa salsa | |
4 kourallista kourallinen | tortillasipsejä tortillasipsit | |
100 g g | juustoraastetta juustoraaste |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKalkkuna crunch wrap
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Suikaloi salaatti ja viipaloi tomaatit. Leikkaa kalkkuna ohuiksi siivuiksi.
- Aseta yksi tortilla leivinlaudalle ja täytä se niin, että reunoille jää noin viisi senttiä kääntövaraa.
- Laita tortillan pohjalle kalkkunaa, sitten salsakastiketta ja nachoja. Nachojen päälle levitä salaattia, tomaattia ja juustoraastetta.
- Kääräise reunat täytteen päälle niin, että tortillasta tulee kuusikulmio.
- Valmista loput crunch wrapit samalla tavalla.
- Kuumenna pannu ja paista crunch wrapia ensin saumapuoli alaspäin pari minuuttia sopivan painon, esimerkiksi kattilan kannen, alla. Käännä wrap ja paista myös toiselta puolelta. Tarkkaile pannun lämpöä, ettei pinta pala. Tarjoile heti.