Helppous yllättää
Kalkkuna crunch wrap

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

0,25 kerää kerä jäävuorisalaattia jäävuorisalaatti
2 tomaattia tomaatti
150 g g kalkkunaa kalkkuna
(kypsää)
4 kpl kpl tortilloja tortilla
0,5 prk prk salsaa salsa
4 kourallista kourallinen tortillasipsejä tortillasipsit
100 g g juustoraastetta juustoraaste

Kalkkuna crunch wrap

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(77)

Valmistus

  1. Suikaloi salaatti ja viipaloi tomaatit. Leikkaa kalkkuna ohuiksi siivuiksi.
  2. Aseta yksi tortilla leivinlaudalle ja täytä se niin, että reunoille jää noin viisi senttiä kääntövaraa.
  3. Laita tortillan pohjalle kalkkunaa, sitten salsakastiketta ja nachoja. Nachojen päälle levitä salaattia, tomaattia ja juustoraastetta.
  4. Kääräise reunat täytteen päälle niin, että tortillasta tulee kuusikulmio.
  5. Valmista loput crunch wrapit samalla tavalla.
  6. Kuumenna pannu ja paista crunch wrapia ensin saumapuoli alaspäin pari minuuttia sopivan painon, esimerkiksi kattilan kannen, alla. Käännä wrap ja paista myös toiselta puolelta. Tarkkaile pannun lämpöä, ettei pinta pala. Tarjoile heti.