
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
12 kpl kpl | kalapuikkoja kalapuikko | |
rypsiöljyä
rypsiöljy (paistamiseen) | ||
mustapippuria mustapippuri | ||
0,5 | ananasta
ananas (tuore) | |
2 kpl kpl | avokadoja
avokado (kypsiä) | |
12 kpl kpl | tacoja taco | |
1 - 2 | chiliä
chili (punaista, ohuina renkaina) | |
korianteria korianteri |
Marinoitu punakaali
400 g g | punakaalia punakaali | |
2 rkl rkl | punaviinietikkaa punaviinietikka | |
0,5 tl tl | suolaa suola |
Lime-korianterikastike
1 dl dl | turkkilaista jogurttia turkkilainen jogurtti | |
1 dl dl | majoneesia majoneesi | |
0,5 ruukkua ruukku | korianteria korianteri | |
2 rkl rkl | limemehua limemehu | |
0,5 tl tl | suolaa suola |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKalapuikkotacot
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Valmista ensin marinoitu punakaali. Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi. Hiero sen joukkoon käsin punaviinietikka ja suola. Rutistele kunnolla, jotta punakaali imee maut itseensä. Laita jääkaappiin maustumaan.
- Valmista lime-korianterikastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Laita kastike jääkaappiin maustumaan.
- Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen.
- Paista kalapuikot rapeiksi pannulla tilkassa öljyä. Mausta mustapippurilla.
- Kuori ananas ja leikkaa se pieniksi paloiksi.
- Halkaise avokadot, poista kivet. Leikkaa avokadot ohuiksi kuorettomiksi siivuiksi.
- Lämmitä tacokuoria uunissa noin viisi minuuttia. Täytä ne punakaalilla, ananaksella, avokadolla ja kalapuikoilla. Viimeistele lime-korianterikastikkeella sekä tuoreella chilillä ja korianterilla.