
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Marinoitu punakaali
400 g g | punakaalia punakaali | ||
2 rkl rkl | punaviinietikkaa punaviinietikka | ||
0,5 tl tl | suolaa suola |
Lime-korianterikastike
1 dl dl | turkkilaista jogurttia turkkilainen jogurtti | ||
1 dl dl | majoneesia majoneesi | ||
0,5 ruukkua ruukku | korianteria korianteri | ||
2 rkl rkl | limemehua limemehu | ||
0,5 tl tl | suolaa suola |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKalapuikkotacot
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Valmista ensin marinoitu punakaali. Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi. Hiero sen joukkoon käsin punaviinietikka ja suola. Rutistele kunnolla, jotta punakaali imee maut itseensä. Laita jääkaappiin maustumaan.
- Valmista lime-korianterikastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Laita kastike jääkaappiin maustumaan.
- Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen.
- Paista kalapuikot rapeiksi pannulla tilkassa öljyä. Mausta mustapippurilla.
- Kuori ananas ja leikkaa se pieniksi paloiksi.
- Halkaise avokadot, poista kivet. Leikkaa avokadot ohuiksi kuorettomiksi siivuiksi.
- Lämmitä tacokuoria uunissa noin viisi minuuttia. Täytä ne punakaalilla, ananaksella, avokadolla ja kalapuikoilla. Viimeistele lime-korianterikastikkeella sekä tuoreella chilillä ja korianterilla.