Helppous yllättää
Kalapuikkotacot

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

12 kpl kpl kalapuikkoja kalapuikko
rypsiöljyä rypsiöljy
(paistamiseen)
mustapippuria mustapippuri
0,5 ananasta ananas
(tuore)
2 kpl kpl avokadoja avokado
(kypsiä)
12 kpl kpl tacoja taco
1 - 2 chiliä chili
(punaista, ohuina renkaina)
korianteria korianteri

Marinoitu punakaali

400 g g punakaalia punakaali
2 rkl rkl punaviinietikkaa punaviinietikka
0,5 tl tl suolaa suola

Lime-korianterikastike

1 dl dl turkkilaista jogurttia turkkilainen jogurtti
1 dl dl majoneesia majoneesi
0,5 ruukkua ruukku korianteria korianteri
2 rkl rkl limemehua limemehu
0,5 tl tl suolaa suola

Kalapuikkotacot

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(4)

Valmistus

  1. Valmista ensin marinoitu punakaali. Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi. Hiero sen joukkoon käsin punaviinietikka ja suola. Rutistele kunnolla, jotta punakaali imee maut itseensä. Laita jääkaappiin maustumaan.
  2. Valmista lime-korianterikastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Laita kastike jääkaappiin maustumaan.
  3. Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen.
  4. Paista kalapuikot rapeiksi pannulla tilkassa öljyä. Mausta mustapippurilla.
  5. Kuori ananas ja leikkaa se pieniksi paloiksi.
  6. Halkaise avokadot, poista kivet. Leikkaa avokadot ohuiksi kuorettomiksi siivuiksi.
  7. Lämmitä tacokuoria uunissa noin viisi minuuttia. Täytä ne punakaalilla, ananaksella, avokadolla ja kalapuikoilla. Viimeistele lime-korianterikastikkeella sekä tuoreella chilillä ja korianterilla.