
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
rapuviettelystä
rapuviettelys (Deluxe MSC Rapuviettelystä (mango&chili tai lime&korianteri)) | ||
lohiviettelystä
lohiviettelys (ASC Lohiviettelystä (lämminsavu tai kylmäsavu)) | ||
savulohta
savulohi (esim. Deluxe ASC kylmäsavulohisiivu, viski-maustettu) | ||
graavilohta
graavilohi (esim. Deluxe ASC Lohifileesiivu, mustikka-tyrnigraavattu) | ||
silliä
silli (esim. Nautica sipulisilli) |
Lisäksi
saaristolaisleipää saaristolaisleipä | ||
ruisnappeja
ruisnappi (tai ruislastuja) | ||
avokadoja avokado | ||
kurkkua kurkku | ||
punasipulia
punasipuli (halutessasi etikalla marinoituna) | ||
sitruunaa
sitruuna (lohkoina tai siivuina) |
Kermaviilikastike
1 prk prk | kermaviiliä kermaviili | |
0,5 | sitruunaa
sitruuna (mehu) | |
3 rkl rkl | tilliä
tilli (tuoretta, hienonnettuna) | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKalaplatter
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Asettele kalatuotteet isolle laakealle tarjoilulautaselle. Tarjoa rapu- tai lohiviettelys kauniista pienestä kulhosta.
- Valmista kermaviilikastike sekoittamalla ainekset yhteen.
- Leikkaa kurkut, sitruunat ja avokadot annospaloiksi. Asettele kasvikset kalojen väliin.
- Viimeistele lautanen ruislastuilla. Tarjoile kermaviilikastikkeen kanssa.