
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Lisäksi
saaristolaisleipää saaristolaisleipä | |||
ruisnappeja
ruisnappi (tai ruislastuja) | |||
avokadoja avokado | |||
kurkkua kurkku | |||
punasipulia
punasipuli (halutessasi etikalla marinoituna) | |||
sitruunaa
sitruuna (lohkoina tai siivuina) |
Kermaviilikastike
1 prk prk | kermaviiliä kermaviili | ||
0,5 | sitruunaa
sitruuna (mehu) | ||
3 rkl rkl | tilliä
tilli (tuoretta, hienonnettuna) | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKalaplatter
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Asettele kalatuotteet isolle laakealle tarjoilulautaselle. Tarjoa rapu- tai lohiviettelys kauniista pienestä kulhosta.
- Valmista kermaviilikastike sekoittamalla ainekset yhteen.
- Leikkaa kurkut, sitruunat ja avokadot annospaloiksi. Asettele kasvikset kalojen väliin.
- Viimeistele lautanen ruislastuilla. Tarjoile kermaviilikastikkeen kanssa.