Helppous yllättää
Kalaplatter

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

rapuviettelystä rapuviettelys
(Deluxe MSC Rapuviettelystä (mango&chili tai lime&korianteri))
lohiviettelystä lohiviettelys
(ASC Lohiviettelystä (lämminsavu tai kylmäsavu))
savulohta savulohi
(esim. Deluxe ASC kylmäsavulohisiivu, viski-maustettu)
graavilohta graavilohi
(esim. Deluxe ASC Lohifileesiivu, mustikka-tyrnigraavattu)
silliä silli
(esim. Nautica sipulisilli)

Lisäksi

saaristolaisleipää saaristolaisleipä
ruisnappeja ruisnappi
(tai ruislastuja)
avokadoja avokado
kurkkua kurkku
punasipulia punasipuli
(halutessasi etikalla marinoituna)
sitruunaa sitruuna
(lohkoina tai siivuina)

Kermaviilikastike

1 prk prk kermaviiliä kermaviili
0,5 sitruunaa sitruuna
(mehu)
3 rkl rkl tilliä tilli
(tuoretta, hienonnettuna)
0,5 tl tl suolaa suola
0,25 tl tl mustapippuria mustapippuri

Kalaplatter

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

10 min
(44)

Valmistus

  1. Asettele kalatuotteet isolle laakealle tarjoilulautaselle. Tarjoa rapu- tai lohiviettelys kauniista pienestä kulhosta.
  2. Valmista kermaviilikastike sekoittamalla ainekset yhteen.
  3. Leikkaa kurkut, sitruunat ja avokadot annospaloiksi. Asettele kasvikset kalojen väliin.
  4. Viimeistele lautanen ruislastuilla. Tarjoile kermaviilikastikkeen kanssa.