
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | seitiä
seiti (pakaste) | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
0,25 tl tl | valkopippuria valkopippuri | ||
375 g g | parsakaalia
parsakaali (pakaste) |
Kastike
50 g g | voita voi | ||
50 g g | vehnäjauhoja
vehnäjauho (noin 3 rkl) | ||
4 dl dl | maitoa maito | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | valkopippuria valkopippuri | ||
2 dl dl | juustoraastetta
juustoraaste (mozzarellaraastetta) | ||
0,5 | sitruunan kuorta
sitruunan kuori (raastettuna) | ||
1 kpl kpl | kananmunaa kananmuna |
Koristeeksi
5 kpl kpl | kevätsipulia
kevätsipuli (varret silputtuna) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKala-kasvisgratiini
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Levitä sulaneet ja valutetut kalapalat voideltuun uunivuokaan. Asettele sulaneet parsakaalit kalojen ympärille.
2. Sulata rasva kattilassa. Sekoita mukaan jauhot ja anna kiehahtaa. Lisää maitoa vähitellen muutamassa erässä. Anna hautua 10 minuuttia, mausta ja lisää juustoraaste sekä sitruunankuoriraaste. Sekoita valmiiseen kastikkeeseen muna ja kaada kalojen ja parsakaalien päälle.
3. Kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin. Koristele ruoka kevätsipulisilpulla.