Helppous yllättää
Kala-kasvisgratiini

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

400 g g seitiä seiti
(pakaste)
0,5 tl tl suolaa suola
0,25 tl tl valkopippuria valkopippuri
375 g g parsakaalia parsakaali
(pakaste)

Kastike

50 g g voita voi
50 g g vehnäjauhoja vehnäjauho
(noin 3 rkl)
4 dl dl maitoa maito
0,5 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus valkopippuria valkopippuri
2 dl dl juustoraastetta juustoraaste
(mozzarellaraastetta)
0,5 sitruunan kuorta sitruunan kuori
(raastettuna)
1 kpl kpl kananmunaa kananmuna

Koristeeksi

5 kpl kpl kevätsipulia kevätsipuli
(varret silputtuna)

Kala-kasvisgratiini

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

50 min
(12)

Valmistus

1. Levitä sulaneet ja valutetut kalapalat voideltuun uunivuokaan. Asettele sulaneet parsakaalit kalojen ympärille.

2. Sulata rasva kattilassa. Sekoita mukaan jauhot ja anna kiehahtaa. Lisää maitoa vähitellen muutamassa erässä. Anna hautua 10 minuuttia, mausta ja lisää juustoraaste sekä sitruunankuoriraaste. Sekoita valmiiseen kastikkeeseen muna ja kaada kalojen ja parsakaalien päälle.

3. Kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin. Koristele ruoka kevätsipulisilpulla.