
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | seitiä seiti | ||
alaskanseitifileetä (pakaste) | |||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
0,25 tl tl | valkopippuria valkopippuri | ||
375 g g | parsakaalia parsakaali | ||
pakaste |
Kastike
50 g g | voita voi | ||
50 g g | vehnäjauhoja vehnäjauho | ||
noin 3 rkl | |||
4 dl dl | maitoa maito | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | valkopippuria valkopippuri | ||
2 dl dl | juustoraastetta juustoraaste | ||
mozzarellaraastetta | |||
0,5 | sitruunan kuorta sitruunan kuori | ||
raastettuna | |||
1 kpl kpl | kananmunaa kananmuna |
Koristeeksi
5 kpl kpl | kevätsipulia kevätsipuli | ||
varret |
Kala-kasvisgratiini
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30 min
(8)
Valmistus
Esivalmisteluaika: 0:20 min
1. Levitä sulaneet ja valutetut kalapalat voideltuun uunivuokaan. Asettele sulaneet parsakaalit kalojen ympärille.
2. Sulata rasva kattilassa. Sekoita mukaan jauhot ja anna kiehahtaa. Lisää maitoa vähitellen muutamassa erässä. Anna hautua 10 minuuttia, mausta ja lisää juustoraaste sekä sitruunankuoriraaste. Sekoita valmiiseen kastikkeeseen muna ja kaada kalojen ja parsakaalien päälle.
3. Kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin. Koristele ruoka kevätsipulisilpulla.