
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Taikina
1 l l | maitoa maito | |
4 | kananmunaa kananmuna | |
4 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
350 g g | pinaattia pinaatti | |
700 g g | perunaa peruna | |
1 tl tl | suolaa suola |
Päälle
200 g g | siikaa
siika (savusiikaa) | |
200 g g | savulohta savulohi | |
1 ruukkua ruukku | rucolaa rucola |
Kastike
200 g g | turkkilaista jogurttia turkkilainen jogurtti | |
0,25 tl tl | suolaa suola | |
1 nippua nippu | tilliä tilli | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKahden kalan pannukakku - isolle porukalle
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Valmista taikina sekoittamalla maito, kananmunat ja vehnäjauhokeskenään. Sulata pinaatti ja purista siitä kaikki vesi pois. Lisää pinaatti taikinaan ja sekoita hyvin.
- Anna taikinan turvota ja keitä sillä välin perunat kypsiksi.
- Asettele uunipellille leivinpaperi ja kaada taikina pellille. Viipaloi jäähtyneet perunat ja asettele taikinan päälle.
- Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 50 minuuttia.
- Valmista jogurttikastike. Hienonna tilli pieneksi ja sekoita aineet keskenään.
- Levitä jäähtyneen pannarin päälle täytteet ja tarjoile jogurttikastikkeen kanssa.