
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
TAIKINA
1 l l | maitoa maito | ||
4 | kananmunaa kananmuna | ||
4 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | ||
350 g g | pinaattia pinaatti | ||
700 g g | perunaa peruna | ||
1 tl tl | suolaa suola |
PÄÄLLE
200 g g | siikaa siika | ||
200 g g | savulohta savulohi | ||
rucolaa rucola |
KASTIKE
200 g g | turkkilaista jogurttia turkkilainen jogurtti | ||
0,25 tl tl | suolaa suola | ||
tilliä tilli | |||
mustapippuria mustapippuri |
Kahden kalan pannukakku - isolle porukalle
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
1:30 h
(6)
Valmistus
1. Valmista taikina.
2. Sulata pinaatti ja purista siitä kaikki vesi pois. Lisää pinaatti taikinaan ja sekoita hyvin.
3. Anna taikinan turvota ja keitä sillä välin perunat kypsiksi.
4. Asettele uunipellille leivinpaperi ja kaada taikina pellille. Viipaloi jäähtyneet perunat ja asettele taikinan päälle.
5. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 50 minuuttia.
6. Valmista jogurttikastike. Hienonna tilli pieneksi ja sekoita aineet keskenään.
7. Levitä jäähtyneen pannarin päälle täytteet ja tarjoile jogurttikastikkeen kanssa.