Helppous yllättää
Kahden kalan pannukakku – isolle porukalle

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Taikina

1 l l maitoa maito
4 kananmunaa kananmuna
4 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho
350 g g pinaattia pinaatti
700 g g perunaa peruna
1 tl tl suolaa suola

Päälle

200 g g siikaa siika
(savusiikaa)
200 g g savulohta savulohi
1 ruukkua ruukku rucolaa rucola

Kastike

200 g g turkkilaista jogurttia turkkilainen jogurtti
0,25 tl tl suolaa suola
1 nippua nippu tilliä tilli
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Kahden kalan pannukakku - isolle porukalle

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:30 h
(6)

Valmistus

  1. Valmista taikina sekoittamalla maito, kananmunat ja vehnäjauhokeskenään. Sulata pinaatti ja purista siitä kaikki vesi pois. Lisää pinaatti taikinaan ja sekoita hyvin.
  2. Anna taikinan turvota ja keitä sillä välin perunat kypsiksi.
  3. Asettele uunipellille leivinpaperi ja kaada taikina pellille. Viipaloi jäähtyneet perunat ja asettele taikinan päälle.
  4. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 50 minuuttia.
  5. Valmista jogurttikastike. Hienonna tilli pieneksi ja sekoita aineet keskenään.
  6. Levitä jäähtyneen pannarin päälle täytteet ja tarjoile jogurttikastikkeen kanssa.