
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2,5 dl dl | vispikermaa vispikerma | ||
2,5 dl dl | Nutella-levitettä Nutella-levite | ||
tomusokeria tomusokeri |
PÄÄLLE
kermavaahtoa kermavaahto | |||
hasselpähkinöitä
hasselpähkinä (rouhittu) | |||
suklaata
suklaa (Fin Carré hasselpähkinäsuklaata rouhittuna tai maitosuklaata rouhittuna) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKahden aineen nutellamousse
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Ota noin ¾ dl kermavaahdosta syrjään koristelua varten ja mausta halutessasi koristelukermavaahto ripauksella tomusokeria.
2. Sekoita loppuun kermavaahtoon hasselpähkinä-suklaalevite. Älä enää vatkaa vaan nostele ainekset sekaisin esimerkiksi muovilastalla.
3. Jaa nutellamousse tarjoiluastioihin. Koristele pienellä nokareella kermavaahtoa, rouhituilla pähkinöillä ja suklaalla.