
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2,5 dl dl | valkoviiniä valkoviini | |
2 tl tl | sitruunamehua sitruunamehu | |
2 tl tl | maissitärkkelystä maissitärkkelys | |
200 g g | gruyère-juustoa
gruyère-juusto (raastettuna) | |
200 g g | Appenzeller-juustoa
Appenzeller-juusto (raastettuna) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listJuustofondue
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Mittaa kattilaan viini, sitruunamehu ja maissitärkkelys. Vispilöi seos tasaiseksi ja kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen.
- Laske lämpöä ja lisää juustoraasteet pienissä erissä hyvin sekoittaen.
- Sekoita seos tasaiseksi ja kaada fondue-pataan. Nosta pata tulelle tai kynttilänliekille.
- Kasta fondueen leipäkuutioita, herkkusieniä ja vaikkapa kukkakaalin nuppuja.