
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2,5 dl dl | valkoviiniä valkoviini | ||
2 tl tl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
2 tl tl | maissitärkkelystä maissitärkkelys | ||
200 g g | gruyère-juustoa gruyère-juusto | ||
raastettuna | |||
200 g g | Appenzeller-juustoa Appenzeller-juusto | ||
raastettuna |
Juustofondue
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30
min
(2)
Valmistus
- Mittaa kattilaan viini, sitruunamehu ja maissitärkkelys. Vispilöi seos tasaiseksi ja kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen.
- Laske lämpöä ja lisää juustoraasteet pienissä erissä hyvin sekoittaen.
- Sekoita seos tasaiseksi ja kaada fondue-pataan. Nosta pata tulelle tai kynttilänliekille.
- Kasta fondueen leipäkuutioita, herkkusieniä ja vaikkapa kukkakaalin nuppuja.