Helppous yllättää
Juustofondue

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2,5 dl dl valkoviiniä valkoviini
2 tl tl sitruunamehua sitruunamehu
2 tl tl maissitärkkelystä maissitärkkelys
200 g g gruyère-juustoa gruyère-juusto
(raastettuna)
200 g g Appenzeller-juustoa Appenzeller-juusto
(raastettuna)

Juustofondue

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(3)

Valmistus

  1. Mittaa kattilaan viini, sitruunamehu ja maissitärkkelys. Vispilöi seos tasaiseksi ja kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen.
  2. Laske lämpöä ja lisää juustoraasteet pienissä erissä hyvin sekoittaen.
  3. Sekoita seos tasaiseksi ja kaada fondue-pataan. Nosta pata tulelle tai kynttilänliekille.
  4. Kasta fondueen leipäkuutioita, herkkusieniä ja vaikkapa kukkakaalin nuppuja.