
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Pitsan pohja
6 dl dl | vettä vesi | |
50 g g | hiivaa hiiva | |
12 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
1 tl tl | suolaa suolaa |
Lihapitsa
pestoa pesto | ||
Grana Padano -juustoa Grana Padano -juusto | ||
salamia salami | ||
tomaattia tomaatti | ||
sinihomejuustoa sinihomejuusto | ||
prosciuttoa prosciutto | ||
rucolaa rucola |
Valkoinen pitsa
rosmariinia rosmariini | ||
graavilohta graavilohi | ||
katkarapuja katkarapu | ||
oliiviöljyä oliiviöljy |
Viimeistelyyn
mätiä mäti |
Joulujämäpitsa
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
1:30
h
(0)
Valmistus
Voit käyttää täytteenä mitä kaapista löytyy. ”Se mitä ei ole, sitä ei tarvita”.
Lihapitsa
- Valmista pohjataikina. Sivele pitsapohja Nonna Mia pestolla. Raasta päälle Lovilio grana padana -juustoa.
- Levitä pitsalle Deluxe salameista leikattuja, ohuita siivuja sekä tomaattia.
- Leikkaa Deluxe Mature Blue Stilton-juustosta paloja ja ripottele ne pitsan päälle.
- Paista pitsaa 230-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
- Kun olet ottanut pitsan pois uunista, lisää päälle vielä ilmakuivattua kinkkua.
- Ripottele päälle vielä runsaasti rucolaa,Deluxe tellicherry-mustapippuria myllystä sekä oliiviöljyä.
Vinkki: Älä laita ilmakuivattua kinkkua uuniin, sillä se kuivuu ja maku kärsii.
Kalapitsa eli ”valkoinen pitsa”
- Valmista pohjataikina. Valkoiseen pitsaan ei käytetä perinteisesti tomaattimurskaa, vaan sivele pohjalle huolellisesti oliiviöljyä.
- Asettele päälle rosmariinin lehtiä ja sirottele suolaa. Paista pitsapohjaa 230-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
- Kun olet ottanut pitsan pois uunista, laita päälle esimerkiksi Deluxe graavilohta tai Deluxe loimulohta.
- Jos sinulla on Deluxe katkarapuja, voi marinoida niitä kevyesti Deluxe maustetulla oliiviöljyllä.
- Viimeistele pitsa erilaisilla mädeillä ja koristele yrteillä, Deluxe tellicherry-mustapippurilla ja oliiviöljyllä.