
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 - 6 | bataattia
bataatti (3 isoa tai 6 pientä) |
Täyte
1 | sipulia sipuli | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 pkt pkt | Nyhtökauraa
Nyhtökaura (250 g) | |
1,5 tl tl | kanelia kaneli | |
1,5 tl tl | kardemummaa kardemumma | |
1 tl tl | suolaa suola | |
100 g g | juustoraastetta juustoraaste |
Granaattiomenasalsa
1 | granaattiomenaa
granaattiomena (siemenet) | |
2 rkl rkl | limemehua limemehu | |
1 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
0,5 ruukkua ruukku | korianteria
korianteri (hienonnettuna) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listJouluiset täytetyt bataatit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Halkaise bataatit ja paahda uunissa 200 asteessa kypsiksi eli noin 30 minuuttia.
- Valmista täyte. Kuullota hienonnetut sipulit, lisää muut aineet juustoraastetta lukuun ottamatta. Paista muutama minuutti.
- Koverra bataatit ja sekoita bataatin liha täytteen joukkoon. Täytä bataatinkuoret täytteellä. Ripottele pintaan juustoraaste. Kuorruta uunissa 225 asteessa 8−10 minuuttia.
- Yhdistä granaattiomenasalsan ainekset ja koristele kuumat bataatit salsalla.