
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Kuorrutus
200 g g | tuorejuustoa tuorejuusto | |
2 dl dl | pähkinä-nougatlevitettä pähkinä-nougatlevite | |
2 rkl rkl | tomusokeria tomusokeri |
Pinnalle
suklaakonvehteja
suklaakonvehti (haluamiasi konvehteja tai keksejä) |
Pohja
4 | kananmunaa kananmuna | |
1,5 dl dl | sokeria sokeri | |
1 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
1 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe | |
0,5 dl dl | perunajauhoja perunajauho |
Täyte
2 dl dl | marmeladia marmeladi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listJouluhalko
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
- Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään erillisessä kulhossa ja lisää vasta sitten vaahtoon varovasti käännellen.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun ja paista 200 asteisessa uunissa 7 - 8 minuuttia.
- Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille ja jäähdytä.
- Levitä torttupohjalle omena-kanelimarmeladi ja kääri levy tiukaksi rullaksi leivinpaperia apuna käyttäen. Kääri rulla paperiin ja vielä folioon. Nosta torttu jääkaappiin odottamaan.
- Sekoita tuorejuuston joukkoon pähkinäsuklaatahna sekä sokerit. Nosta kääretorttu vadille ja peitä se kuorrutteella niin, että päät jäävät näkyviin. Tee haarukalla kuorrutteen pinnasta ”kaarnamainen” ja lisää sopivan muotoisia konvehteja ”oksan kohdiksi”.