Helppous yllättää
Jouluhalko

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Kuorrutus

200 g g tuorejuustoa tuorejuusto
2 dl dl pähkinä-nougatlevitettä pähkinä-nougatlevite
2 rkl rkl tomusokeria tomusokeri

Pinnalle

suklaakonvehteja suklaakonvehti
(haluamiasi konvehteja tai keksejä)

Pohja

4 kananmunaa kananmuna
1,5 dl dl sokeria sokeri
1 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho
1 tl tl leivinjauhetta leivinjauhe
0,5 dl dl perunajauhoja perunajauho

Täyte

2 dl dl marmeladia marmeladi

Jouluhalko

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:30 h
(3)

Valmistus

  1. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  2. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään erillisessä kulhossa ja lisää vasta sitten vaahtoon varovasti käännellen.
  3. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun ja paista 200 asteisessa uunissa 7 - 8 minuuttia.
  4. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille ja jäähdytä.
  5. Levitä torttupohjalle omena-kanelimarmeladi ja kääri levy tiukaksi rullaksi leivinpaperia apuna käyttäen. Kääri rulla paperiin ja vielä folioon. Nosta torttu jääkaappiin odottamaan.
  6. Sekoita tuorejuuston joukkoon pähkinäsuklaatahna sekä sokerit. Nosta kääretorttu vadille ja peitä se kuorrutteella niin, että päät jäävät näkyviin. Tee haarukalla kuorrutteen pinnasta ”kaarnamainen” ja lisää sopivan muotoisia konvehteja ”oksan kohdiksi”.