Valmistus
1. Murskaa keksit hienoksi pakastepussissa kaulimella painellen. Lisää sulatettu voi ja painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjaisen kakkuvuoan pohjalle (Ø 16 cm).
2. Sekoita mascarponejuustoon noin 1 dl sokeria. Mausta seos vaniljasokerilla.
3. Erota munista keltuaiset ja valkuaiset. Lisää keltuaiset juustoseokseen, samoin mämmi.
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää loput sokerista koko ajan vatkaten. Nostele valkuaisvaahto juustoseokseen.
5. Lisää lopuksi vaahdotettu kerma. Kaada seos keksipohjan päälle ja peitä foliolla. Anna jäätyä pakastimessa yön yli.
6. Ota kakku pakastimesta pehmenemään noin puoli tuntia ennen tarjoamista.
7. Siirrä kakku vuoasta tarjoiluvadille ja koristele pähkinä-hedelmäseoksella, hunajalla ja mintulla.