
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | porsaanlihaa porsaanliha | ||
Reilu porsaan ohutleike | |||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | ||
4 siivua siivu | ilmakuivattua kinkkua ilmakuivattu kinkku | ||
10 lehteä lehti | salviaa salvia | ||
3 | kananmunaa kananmuna | ||
2 - 3 dl dl | korppujauhoja korppujauho | ||
2 rkl rkl | oliiveja oliivi | ||
1 | sitruunaa sitruuna | ||
lohkoina |
Paistamiseen
1 nokaretta nokare | voita voi |
Parmesan muusi
1 kg kg | perunaa peruna | ||
50 g g | voita voi | ||
50 g g | Grana Padano -juustoa Grana Padano -juusto | ||
raastettuna | |||
0,5 tl tl | suolaa suola |
Italo possupihvit
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30 min
(0)
Valmistus
Perunamuussi
- Aloitalaittamalla kuoritut jauhoiset perunat kiehumaan kattilaan.
- Muussaakypsät perunat keitinvesitilkan kanssa.
- Lisäävoi, juustoraaste ja suolaa maun mukaan.
Pihvit
- Kääripihvit kelmuun tai aseta ne kahden leivinpaperin väliin ja nuiji pihvit ohuiksi. Suolaa ja pippuroi pihvit.
- Asetapihvin päälle kolme salvianlehteä ja kääräise ne kiinni pihviin kinkkusiivulla.
- Riko kananmunat lautaselle ja vatkaa niiden rakenne rikki haarukalla.
- Pyörittelepihvit ensin kananmunassa ja sitten korppujauhoissa. Paista voissapannulla. n. 2min/puoli tai kunnes pihvi on kypsä ja kauniin ruskea.
- Tarjoasitruunanlohkojen, tuoreen salvian ja oliivien, sekä perunamuusin kanssa.