Helppous yllättää
Italo possupihvit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt porsaanlihaa porsaanliha
(Reilu porsaan ohutleike)
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri
4 siivua siivu ilmakuivattua kinkkua ilmakuivattu kinkku
10 lehteä lehti salviaa salvia
3 kananmunaa kananmuna
2 - 3 dl dl korppujauhoja korppujauho
2 rkl rkl oliiveja oliivi
1 sitruunaa sitruuna
(lohkoina)

Paistamiseen

1 nokaretta nokare voita voi

Parmesan muusi

1 kg kg perunaa peruna
50 g g voita voi
50 g g Grana Padano -juustoa Grana Padano -juusto
(raastettuna)
0,5 tl tl suolaa suola

Italo possupihvit

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(0)

Valmistus

Perunamuussi

  1. Aloitalaittamalla kuoritut jauhoiset perunat kiehumaan kattilaan.
  2. Muussaakypsät perunat keitinvesitilkan kanssa.
  3. Lisäävoi, juustoraaste ja suolaa maun mukaan.

Pihvit

  1. Kääripihvit kelmuun tai aseta ne kahden leivinpaperin väliin ja nuiji pihvit ohuiksi. Suolaa ja pippuroi pihvit.
  2. Asetapihvin päälle kolme salvianlehteä ja kääräise ne kiinni pihviin kinkkusiivulla.
  3. Riko kananmunat lautaselle ja vatkaa niiden rakenne rikki haarukalla.
  4. Pyörittelepihvit ensin kananmunassa ja sitten korppujauhoissa. Paista voissapannulla. n. 2min/puoli tai kunnes pihvi on kypsä ja kauniin ruskea.
  5. Tarjoasitruunanlohkojen, tuoreen salvian ja oliivien, sekä perunamuusin kanssa.

Avainsanat

Pääruoat