
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Paistamiseen
1 nokaretta nokare | voita voi |
Parmesan muusi
1 kg kg | perunaa peruna | ||
50 g g | voita voi | ||
50 g g | Grana Padano -juustoa
Grana Padano -juusto (raastettuna) | ||
0,5 tl tl | suolaa suola |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaItalo possupihvit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Perunamuussi
- Aloitalaittamalla kuoritut jauhoiset perunat kiehumaan kattilaan.
- Muussaakypsät perunat keitinvesitilkan kanssa.
- Lisäävoi, juustoraaste ja suolaa maun mukaan.
Pihvit
- Kääripihvit kelmuun tai aseta ne kahden leivinpaperin väliin ja nuiji pihvit ohuiksi. Suolaa ja pippuroi pihvit.
- Asetapihvin päälle kolme salvianlehteä ja kääräise ne kiinni pihviin kinkkusiivulla.
- Riko kananmunat lautaselle ja vatkaa niiden rakenne rikki haarukalla.
- Pyörittelepihvit ensin kananmunassa ja sitten korppujauhoissa. Paista voissapannulla. n. 2min/puoli tai kunnes pihvi on kypsä ja kauniin ruskea.
- Tarjoasitruunanlohkojen, tuoreen salvian ja oliivien, sekä perunamuusin kanssa.