
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | porsaanlihaa
porsaanliha (Reilu porsaan ohutleike) | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | |
4 siivua siivu | ilmakuivattua kinkkua ilmakuivattu kinkku | |
10 lehteä lehti | salviaa salvia | |
3 | kananmunaa kananmuna | |
2 - 3 dl dl | korppujauhoja korppujauho | |
2 rkl rkl | oliiveja oliivi | |
1 | sitruunaa
sitruuna (lohkoina) |
Paistamiseen
1 nokaretta nokare | voita voi |
Parmesan muusi
1 kg kg | perunaa peruna | |
50 g g | voita voi | |
50 g g | Grana Padano -juustoa
Grana Padano -juusto (raastettuna) | |
0,5 tl tl | suolaa suola |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listItalo possupihvit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Perunamuussi
- Aloitalaittamalla kuoritut jauhoiset perunat kiehumaan kattilaan.
- Muussaakypsät perunat keitinvesitilkan kanssa.
- Lisäävoi, juustoraaste ja suolaa maun mukaan.
Pihvit
- Kääripihvit kelmuun tai aseta ne kahden leivinpaperin väliin ja nuiji pihvit ohuiksi. Suolaa ja pippuroi pihvit.
- Asetapihvin päälle kolme salvianlehteä ja kääräise ne kiinni pihviin kinkkusiivulla.
- Riko kananmunat lautaselle ja vatkaa niiden rakenne rikki haarukalla.
- Pyörittelepihvit ensin kananmunassa ja sitten korppujauhoissa. Paista voissapannulla. n. 2min/puoli tai kunnes pihvi on kypsä ja kauniin ruskea.
- Tarjoasitruunanlohkojen, tuoreen salvian ja oliivien, sekä perunamuusin kanssa.