
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaItämaiset turska-lohinyytit ja lämmin nuudelisalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa turskafileet ensin pituussuunnassa kahtia ja leikkaa sitten molemmat fileen puolet vielä poikittain kahtia ohuemmiksi viipaleiksi. Leikkaa myös lohimedaljonki ohuiksi viipaleiksi.
- Sekoita limen mehu, sweet chili -kastike, hunaja ja 1 rkl seesamisiemenöljyä keskenään astiassa. Lisää mukaan makusi mukaan suolaa ja pippuria.
- Tee kalaviipaleista noin 4 ruusuketta voipaperin päälle ja lusikoi äsken tehtyä kastiketta niiden päälle. Lopuksi ripottele päälle pilkotun chilin viipaleita. Sulje nyytit narulla ja asettele ne uunivuokaan. Aseta nyytit uuniin paistumaan noin puoleksi tunniksi noin 200 asteeseen. Voit käyttää nyytteihin myös foliota voipaperin sijaan.
- Sillä välin kun nyytit kypsyvät uunissa, viipaloi paprikat ja kuoritut porkkanat ohuiksi suikaleiksi. Wokkaa suikaleet pannulla kovalla lämmöllä seesamiöljyn seassa.
- Kiehauta vesi ja keitä nuudelit. Valuta nuudeleista pois ylimääräinen vesi ja lisää nuudelit wokkipannulle paprika- ja porkkanasuikaleiden sekaan. Paista seosta vielä pannulla pari minuuttia käännellen.
- Ota nyytit uunista ja tarjoile nuudelisalaatti niiden kanssa lämpimänä. Viimeistele annokset koristelemalla avatut turskanyytit chilirouheella ja mausta nuudelisalaatti tuoreella korianterilla.