
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | parsakaalia parsakaali | |
viinirypäleitä
viinirypäle (terttuja) | ||
4 | omenaa
omena (punaisia) | |
1 | valkosipulia valkosipuli | |
chiliä
chili (erivärisiä) | ||
1 rs rs | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
1 rs rs | mansikoita mansikka | |
1 ruukkua ruukku | minttua minttu | |
1 ruukkua ruukku | basilikaa basilika | |
1 ruukkua ruukku | salaattia salaatti |
Lisäksi
puisia varrastikkuja ja maalarinteippiä puisia varrastikkuja ja maalarinteippiä | ||
käärepaperia kimpun ympärille käärepaperia kimpun ympärille |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHevikimppu lahjaksi
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ota kaikki tarvittavat ainekset esille. Pilko parsakaali isoiksi kukinnoiksi ja leikkaa viinirypäleestä muutaman rypäleen terttuja. Muut kasvikset käytetään kokonaisina.
- Työnnä jokaiseen omenaan neljä varrastikkua ja valkosipuliin kolme. Parsakaaliin riittää yksi tikku per kukinto. Asettele vihannekset kauniiksi kimpuksi niin, että valkosipuli on keskellä, omenat ja parsakaalit sen ympärillä. Kääri teippiä varrastikkujen ympärille, jotta se pysyy kasassa. Voit laittaa kimpun tässä vaiheessa esimerkiksi tukevaan maljakkoon, jossa se pysyy kätevästi pystyssä.
- Työnnä varrastikkuja viinirypäleisiin, chileihin, kirsikkatomaatteihin ja mansikoihin ja asettele niitä kimppuun. Kääri vielä teippiä kimpun varren ympärille. Täytä kimppuun jäävät aukot mintun ja basilikan oksilla sekä salaatinlehdillä.
- Kääri hevikimppu paperiin. Anna kokattava kukka lahjaksi tai vie se kylään herkulliseksi tuliaiseksi.