Valmistus
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Vaahdota maapähkinävoita, rasvaa ja sokeria sähkövatkaimella muutama minuutti. Riko muna joukkoon ja vatkaa hetki. Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja leivinjauhe. Sekoita jauhoseos taikinaan. Lisää rusina-karpalosekoitus, pähkinät ja siemenet. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Taikina on melko tiivistä.
- Jaa taikina kahtia. Painele kumpikin osa noin 1-2 cm paksuiseksi pyöreäksi levyksi. Leikkaa levyt kuuteen sektoriin. Nosta palat leivinpaperille uunipellille. Paista uunin ylätasolla noin 10 minuuttia.
Vinkki: Säilytä keksit kannellisessa rasiassa ja syö parin päivän sisällä. Jos säilytät keksejä pidempään, pakasta ne, sillä ne kuivuvat helposti huoneenlämmössä.