Helppous yllättää
Herkullinen vegetarjotin

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Papu-parmesaaniranskikset

150 g g vihreitä papuja vihreä papu
2 rkl rkl korppujauhoja korppujauho
2 rkl rkl parmesaania parmesaani
1 ripausta ripaus suolaa suola

Tofuwingsit

200 g g tofua tofu
(My Best Veggie luomu savutofua)
2 rkl rkl maapähkinävoita maapähkinävoi
1 rkl rkl sweet chili -kastiketta sweet chili -kastike
1 tl tl soijakastiketta soijakastike
1 tl tl limemehua limemehu

Herkullinen vegetarjotin

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(3)

Valmistus

Papu-parmesaaniranskikset

1. Poista pavuista kannat ja keitä niitä vedessä pari minuuttia. Valuta pavut ja levitä leivinpaperille uunipellille.

2. Ripottele päälle korppujauhot, parmesaani ja suolaa.

3. Paahda 225 asteessa uunissa noin 10 minuuttia.

Tofuwingsit

1. Paloittele tofu. Kuivaa palat ja siirrä leivinpaperille uunipellille. Sekoita tahna ja sivele paloille.

2. Paista uunissa 200 asteessa 10-15 minuuttia.

3 x dippi:

Paistettu hummus

Lusikoihummus pieneen paistonkestävään kuppiin tai vuokaan. Ripottele päälle fetaa, hienonnettua aurinkokuivattua tomaattia ja oliiveja. Paista 175-asteisessa uunissa 10-15 min.

Puolukkamajoneesi

Sekoita majoneesiin (tai vegemajoneesiin) soseutettua puolukkaa. Halutessasi voit siivilöidä soseen, jolloin majoneesista tulee sileää.

Ananas-guacamole

Sekoita guacamolen joukkoon hienonnettua ananasta, chiliä ja korianteria.