
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Papu-parmesaaniranskikset
150 g g | vihreitä papuja vihreä papu | ||
2 rkl rkl | korppujauhoja korppujauho | ||
2 rkl rkl | parmesaania parmesaani | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suola |
Tofuwingsit
200 g g | tofua
tofu (My Best Veggie luomu savutofua) | ||
2 rkl rkl | maapähkinävoita maapähkinävoi | ||
1 rkl rkl | sweet chili -kastiketta sweet chili -kastike | ||
1 tl tl | soijakastiketta soijakastike | ||
1 tl tl | limemehua limemehu |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaHerkullinen vegetarjotin
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Papu-parmesaaniranskikset
1. Poista pavuista kannat ja keitä niitä vedessä pari minuuttia. Valuta pavut ja levitä leivinpaperille uunipellille.
2. Ripottele päälle korppujauhot, parmesaani ja suolaa.
3. Paahda 225 asteessa uunissa noin 10 minuuttia.
Tofuwingsit
1. Paloittele tofu. Kuivaa palat ja siirrä leivinpaperille uunipellille. Sekoita tahna ja sivele paloille.
2. Paista uunissa 200 asteessa 10-15 minuuttia.
3 x dippi:
Paistettu hummus
Lusikoihummus pieneen paistonkestävään kuppiin tai vuokaan. Ripottele päälle fetaa, hienonnettua aurinkokuivattua tomaattia ja oliiveja. Paista 175-asteisessa uunissa 10-15 min.
Puolukkamajoneesi
Sekoita majoneesiin (tai vegemajoneesiin) soseutettua puolukkaa. Halutessasi voit siivilöidä soseen, jolloin majoneesista tulee sileää.
Ananas-guacamole
Sekoita guacamolen joukkoon hienonnettua ananasta, chiliä ja korianteria.