
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kg kg | makaronia makaroni | ||
2 | sipulia sipuli | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | ||
10 dl dl | kasvislientä
kasvisliemi (Kania kasvis- tai lihalientä) | ||
5 tl tl | sokeria sokeri | ||
2 tlk tlk | tomaattimurskaa tomaattimurska | ||
400 g g | tuorejuustoa
tuorejuusto (Crefee tuorejuustoa oman maun mukaan) | ||
4 dl dl | juustoraastetta
juustoraaste (emmental) | ||
1 kg kg | jauhelihaa
jauheliha (naudan jauheliha 17 %) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaHerkkumakaronilaatikko
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Keitä makaronit lähes kypsiksi.
- Valmista kasvis- tai lihaliemi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Ruskista jauheliha. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli. Mausta suolalla, maustepippurilla ja sokerilla.
- Kaada pannulle tomaattimurska ja lisää joukkoon tuorejuusto. Lisää pannulle myös kasvis- tai lihaliemi . Anna juuston sulaa välillä sekoittaen.
- Sekoita jauheliha-juustoseos, keitetyt makaronit ja juustoraaste kattilassa.
- Kaada seos voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja paista 180-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.