
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kg kg | makaronia makaroni | |
2 | sipulia sipuli | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | |
10 dl dl | kasvislientä
kasvisliemi (Kania kasvis- tai lihalientä) | |
5 tl tl | sokeria sokeri | |
2 tlk tlk | tomaattimurskaa tomaattimurska | |
400 g g | tuorejuustoa
tuorejuusto (Crefee tuorejuustoa oman maun mukaan) | |
4 dl dl | juustoraastetta
juustoraaste (emmental) | |
1 kg kg | jauhelihaa
jauheliha (naudan jauheliha 17 %) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHerkkumakaronilaatikko
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Keitä makaronit lähes kypsiksi.
- Valmista kasvis- tai lihaliemi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Ruskista jauheliha. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli. Mausta suolalla, maustepippurilla ja sokerilla.
- Kaada pannulle tomaattimurska ja lisää joukkoon tuorejuusto. Lisää pannulle myös kasvis- tai lihaliemi . Anna juuston sulaa välillä sekoittaen.
- Sekoita jauheliha-juustoseos, keitetyt makaronit ja juustoraaste kattilassa.
- Kaada seos voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja paista 180-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.