
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
700 g g | lohta
lohi (Isokari lohifilee) | ||
2 | appelsiinia appelsiini | ||
2 -3 oksaa oksa | rosmariinia rosmariini | ||
0,5 dl dl | pekaanipähkinöitä pekaanipähkinä |
Mausteseos
2 rkl rkl | fariinisokeria fariinisokeri | ||
1 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 | appelsiinin kuorta
appelsiinin kuori (raastettuna) | ||
1 tl tl | suolaa suola | ||
1 tl tl | kanelia kaneli | ||
1 tl tl | kardemummaa kardemumma |
Helppo appelsiinilohi
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
2. Nosta lohifilee uunivuokaan. Kuivaa pinta talouspaperilla.
3. Tee mausteseos: sekoita fariinisokeri, öljy, appelsiinin kuori, suola, kaneli ja kardemumma keskenään. Sivele seos lohen pintaan.
4. Kuori ja viipaloi appelsiinit ja lado viipaleet lohifileen pinnalle.
5. Kypsennä kalaa uunin keskitasossa noin 25minuuttia.
6. Koristele appelsiinilohi rosmariinin oksilla ja pekaanipähkinöillä.
Tiesitkö? Lidlin tavoitteena on, että kaikki vakiovalikoimassa olevat omien merkkiemme kalatuotteet ovat todennetusti vastuullisia vuoden 2020 loppuun mennessä. Lue lisää Lidlin vastuullisesta kalavalikoimasta.