
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
700 g g | lohta
lohi (Isokari lohifilee) | |
2 | appelsiinia appelsiini | |
2 - 3 oksaa oksa | rosmariinia rosmariini | |
0,5 dl dl | pekaanipähkinöitä pekaanipähkinä |
Mausteseos
2 rkl rkl | fariinisokeria fariinisokeri | |
1 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 | appelsiinin kuorta
appelsiinin kuori (raastettuna) | |
1 tl tl | suolaa suola | |
1 tl tl | kanelia kaneli | |
1 tl tl | kardemummaa kardemumma |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHelppo appelsiinilohi
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
2. Nosta lohifilee uunivuokaan. Kuivaa pinta talouspaperilla.
3. Tee mausteseos: sekoita fariinisokeri, öljy, appelsiinin kuori, suola, kaneli ja kardemumma keskenään. Sivele seos lohen pintaan.
4. Kuori ja viipaloi appelsiinit ja lado viipaleet lohifileen pinnalle.
5. Kypsennä kalaa uunin keskitasossa noin 25minuuttia.
6. Koristele appelsiinilohi rosmariinin oksilla ja pekaanipähkinöillä.