
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
250 g g | bataattia bataatti | ||
200 g g | tofua tofu | ||
1,5 dl dl | kaurahiutaleita kaurahiutale | ||
2 tl tl | juustokuminaa juustokumina | ||
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | ||
1 tl tl | suolaa suola | ||
1 dl dl | siemensekoitusta
siemensekoitus (esim. auringonkukan, seesamin, kurpitsan) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaHelpot kasvispyörykät: bataatti-tofupyörykät
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja paloittele bataatti. Siirrä leivinpaperin päälle uunipellille, valuta päälle öljyä ja paahda 225-asteisessa uunissa, kunnes ne ovat haarukalla kokeiltaessa kypsiä, 15−20 minuuttia.
- Surauta kaikki pyöryköiden aineet siemeniä lukuun ottamatta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Sekoita lopuksi joukkoon siemenet. Anna massan tekeytyä 5 minuuttia.
- Muotoile massasta öljytyin käsin pyöryköitä leivinpaperin päälle uunipellille.
- Kypsennä pyöryköitä 200-asteisessa uunissa 15−20 minuuttia.
- Soseuta avokadon hedelmäliha, mausta se limetin mehulla, suolalla ja pippurilla. Tarjoa pyöryköiden kastikkeena.