
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | bataattia bataatti | ||
(250 g) | |||
1 pkt pkt | tofua tofu | ||
(200 g) | |||
1,5 dl dl | kaurahiutaleita kaurahiutaleet | ||
2 tl tl | juustokuminaa juustokumina | ||
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | ||
1 tl tl | suolaa suola | ||
1 dl dl | siemensekoitusta siemensekoitus | ||
(auringonkukan, seesamin, kurpitsan) |
Avokadomajoneesi
1 | avokadoja avokado | ||
1 - 2 tl tl | limemehua limemehu | ||
suolaa suola | |||
mustapippuria mustapippuri |
Helpot kasvispyörykät: bataatti-tofupyörykät
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuori ja paloittele bataatti. Siirrä leivinpaperin päälle uunipellille, valuta päälle öljyä ja paahda 225-asteisessa uunissa, kunnes ne ovat haarukalla kokeiltaessa kypsiä, 15−20 minuuttia.
2. Surauta kaikki pyöryköiden aineet siemeniä lukuun ottamatta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Sekoita lopuksi joukkoon siemenet. Anna massan tekeytyä 5 minuuttia.
3. Muotoile massasta öljytyin käsin pyöryköitä leivinpaperin päälle uunipellille.
4. Kypsennä pyöryköitä 200-asteisessa uunissa 15−20 minuuttia.
5. Soseuta avokadon hedelmäliha, mausta se limetin mehulla, suolalla ja pippurilla. Tarjoa pyöryköiden kastikkeena.