Helppous yllättää
Helpot kasvispyörykät: bataatti-tofupyörykät

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

250 g g bataattia bataatti
200 g g tofua tofu
1,5 dl dl kaurahiutaleita kaurahiutale
2 tl tl juustokuminaa juustokumina
1 tl tl paprikajauhetta paprikajauhe
1 tl tl suolaa suola
1 dl dl siemensekoitusta siemensekoitus
(esim. auringonkukan, seesamin, kurpitsan)

Avokadomajoneesi

1 avokadoja avokado
1 - 2 tl tl limemehua limemehu
suolaa suola
mustapippuria mustapippuri

Helpot kasvispyörykät: bataatti-tofupyörykät

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(18)

Valmistus

  1. Kuori ja paloittele bataatti. Siirrä leivinpaperin päälle uunipellille, valuta päälle öljyä ja paahda 225-asteisessa uunissa, kunnes ne ovat haarukalla kokeiltaessa kypsiä, 15−20 minuuttia.
  2. Surauta kaikki pyöryköiden aineet siemeniä lukuun ottamatta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Sekoita lopuksi joukkoon siemenet. Anna massan tekeytyä 5 minuuttia.
  3. Muotoile massasta öljytyin käsin pyöryköitä leivinpaperin päälle uunipellille.
  4. Kypsennä pyöryköitä 200-asteisessa uunissa 15−20 minuuttia.
  5. Soseuta avokadon hedelmäliha, mausta se limetin mehulla, suolalla ja pippurilla. Tarjoa pyöryköiden kastikkeena.