
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | ananasta
ananas (tai mango) | |
1 | vesimelonia
vesimeloni (tai hunajameloni) | |
1 rs rs | mansikoita mansikka |
Jogurttimousse
2 dl dl | kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti | |
1 dl dl | kermaa
kerma (vispikermaa) | |
1 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | |
1 rkl rkl | hunajaa hunaja | |
1 dl dl | manteleita manteli |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHedelmävartaat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ananas. Leikkaa ananaksesta pitkittäin kaksi levymäistä, noin sentin paksuista palaa.
- Älä käytä puista keskustaa. Leikkaa vesimelonista samoin noin sentin paksuisia viipaleita.
- Poista mansikoista kanta ja koverra kannan kohdalta keskustaa hieman syvemmäksi.
- Puolita mansikat kahdeksi sydämeksi.
- Ota pienellä piparkakkumuotilla ananaksesta ja vesimelonista sydämenmuotoisia kuvioita.
- Pujota syntyneet sydämet puisiin varrastikkuihin.
Jogurttimousse
- Vatkaa vispikerma ja yhdistä vaahto jogurttiin.
- Mausta vaniljasokerilla ja hunajalla.
- Rouhi veitsellä moussen pinnalle manteleita.
- Dippaa hedelmävartaita mousseen.