Helppous yllättää
Hedelmävartaat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 ananasta ananas
(tai mango)
1 vesimelonia vesimeloni
(tai hunajameloni)
1 rs rs mansikoita mansikka

Jogurttimousse

2 dl dl kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti
1 dl dl kermaa kerma
(vispikermaa)
1 tl tl vaniljasokeria vaniljasokeri
1 rkl rkl hunajaa hunaja
1 dl dl manteleita manteli

Hedelmävartaat

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

10 min
(0)

Valmistus

  1. Kuori ananas. Leikkaa ananaksesta pitkittäin kaksi levymäistä, noin sentin paksuista palaa.
  2. Älä käytä puista keskustaa. Leikkaa vesimelonista samoin noin sentin paksuisia viipaleita.
  3. Poista mansikoista kanta ja koverra kannan kohdalta keskustaa hieman syvemmäksi.
  4. Puolita mansikat kahdeksi sydämeksi.
  5. Ota pienellä piparkakkumuotilla ananaksesta ja vesimelonista sydämenmuotoisia kuvioita.
  6. Pujota syntyneet sydämet puisiin varrastikkuihin.

Jogurttimousse

  1. Vatkaa vispikerma ja yhdistä vaahto jogurttiin.
  2. Mausta vaniljasokerilla ja hunajalla.
  3. Rouhi veitsellä moussen pinnalle manteleita.
  4. Dippaa hedelmävartaita mousseen.