
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri | ||
50 g g | voita voi | ||
1 - 2 rkl rkl | korppujauhoja korppujauho | ||
1 dl dl | juustoraastetta juustoraaste |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaHasselbackan kesäkurpitsat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa pieniin kesäkurpitsoihin viillot niin, että viipaleet jäävät alaosastakiinni.
- Nostakurpitsat öljyttyyn uunivuokaan. Ripota kasviksille suolaa, pippuria, voilastuja, korppujauhoja ja lopuksi juustoraastetta.
- Kypsennä225 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes kesäkurpitsat ovat pehmenneet ja ruskistuneet kauniisti.
- Tarjoa aterian lisäkkeenä.