Helppous yllättää
Hasselbackan kesäkurpitsat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 kesäkurpitsaa kesäkurpitsa
0,5 tl tl suolaa suola
0,25 tl tl mustapippuria mustapippuri
50 g g voita voi
1 - 2 rkl rkl korppujauhoja korppujauho
1 dl dl juustoraastetta juustoraaste

Hasselbackan kesäkurpitsat

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

35 min
(1)

Valmistus

  1. Leikkaa pieniin kesäkurpitsoihin viillot niin, että viipaleet jäävät alaosastakiinni.
  2. Nostakurpitsat öljyttyyn uunivuokaan. Ripota kasviksille suolaa, pippuria, voilastuja, korppujauhoja ja lopuksi juustoraastetta.
  3. Kypsennä225 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes kesäkurpitsat ovat pehmenneet ja ruskistuneet kauniisti.
  4. Tarjoa aterian lisäkkeenä.

Tarjoukset

Milbona Emmentalraaste 2 kplMilbona Emmentalraaste 2 kpl
Milbona Emmentalraaste 2 kpl
14.10 - 17.10
-29 %
2 kpl2,84
2,00