Härkis-pizzavene

Härkis-pizzavene

VaikeusasteHelppo
Valmistus35 min

Valmistus

  1. Halkaise kesäkurpitsat pitkittäin kahtia. Koverra kesäkurpitsa lusikalla ja ota sisus talteen.
  2. Laita kesäkurpitsat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
  3. Hienonna sipulit. Kuullota sipuleita ja koverrettua kesäkurpitsan sisusta paistinpannulla öljyssä pari minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Lisää pannulle Härkis ja pastakastike, kuumenna nopeasti.
  5. Sammuta levy ja lisää joukkoon puolet mozzarellaraasteesta.
  6. Jaa täyte kurpitsanpuolikkaille. Ripottele loput juustoraasteesta täytteen päälle.
  7. Kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia.
  8. Viimeistele valmiit Härkis-pizzaveneet tuoreella oreganolla ja balsamicosiirapilla.

Sopivat reseptit