
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
6 kpl kpl | hapankorppuja hapankorppu | |
6 siivua siivu | prosciuttoa prosciutto | |
1 ruukkua ruukku | viinisuolaheinää viinisuolaheinä | |
6 rkl rkl | tahnaa
tahna (oliivitahnaa eli tapenadea) | |
1 kuutiota kuutio | kasvislientä kasvisliemi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHapankorppurulla
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Keitä kasvisliemi kattilassa ja anna liemen jäähtyä.
- Kasta hapankorput jäähtyneeseen kasvisliemeen minuutiksi ja nosta ne sen jälkeen leivinpaperin päälle. Odota 5 minuuttia ennen kuin jatkat rullien täyttämisellä.
- Levitä jokaisen hapankorpun päälle vajaa 1rkl tapanadea. Lisää päälle siivu kinkkua ja viinisuolaheinän lehtiä.
- Ainekset saavat pursuta ulos reilusti rullan toisesta päästä. Kiinnitä rullat kiinni cocktailtikuilla ja nosta rullat pystyyn tarjoiluastialle.