Helppous yllättää
Hapankorppurulla

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

6 kpl kpl hapankorppuja hapankorppu
6 siivua siivu prosciuttoa prosciutto
1 ruukkua ruukku viinisuolaheinää viinisuolaheinä
6 rkl rkl tahnaa tahna
(oliivitahnaa eli tapenadea)
1 kuutiota kuutio kasvislientä kasvisliemi

Hapankorppurulla

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(2)

Valmistus

  1. Keitä kasvisliemi kattilassa ja anna liemen jäähtyä.
  2. Kasta hapankorput jäähtyneeseen kasvisliemeen minuutiksi ja nosta ne sen jälkeen leivinpaperin päälle. Odota 5 minuuttia ennen kuin jatkat rullien täyttämisellä.
  3. Levitä jokaisen hapankorpun päälle vajaa 1rkl tapanadea. Lisää päälle siivu kinkkua ja viinisuolaheinän lehtiä.
  4. Ainekset saavat pursuta ulos reilusti rullan toisesta päästä. Kiinnitä rullat kiinni cocktailtikuilla ja nosta rullat pystyyn tarjoiluastialle.