
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | |
0,5 | sipulia sipuli | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | |
0,5 pkt pkt | Härkistä Härkis | |
0,25 prk prk | tomaattikastiketta
tomaattikastike (Combino pastakastiketta haluamassasi maussa) | |
100 g g | juustoraastetta
juustoraaste (mozzarella) | |
1 lorausta loraus | balsamicoa balsamico | |
1 ripausta ripaus | oreganoa oregano |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHärkis-pizzavene
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Halkaise kesäkurpitsat pitkittäin kahtia. Koverra kesäkurpitsa lusikalla ja ota sisus talteen.
- Laita kesäkurpitsat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
- Hienonna sipulit. Kuullota sipuleita ja koverrettua kesäkurpitsan sisusta paistinpannulla öljyssä pari minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää pannulle Härkis ja pastakastike, kuumenna nopeasti.
- Sammuta levy ja lisää joukkoon puolet mozzarellaraasteesta.
- Jaa täyte kurpitsanpuolikkaille. Ripottele loput juustoraasteesta täytteen päälle.
- Kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia.
- Viimeistele valmiit Härkis-pizzaveneet tuoreella oreganolla ja balsamicosiirapilla.