Helppous yllättää
Härkis-pizzavene

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 kesäkurpitsaa kesäkurpitsa
0,5 sipulia sipuli
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri
0,5 pkt pkt Härkistä Härkis
0,25 prk prk tomaattikastiketta tomaattikastike
(Combino pastakastiketta haluamassasi maussa)
100 g g juustoraastetta juustoraaste
(mozzarella)
1 lorausta loraus balsamicoa balsamico
1 ripausta ripaus oreganoa oregano

Härkis-pizzavene

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

35 min
(2)

Valmistus

  1. Halkaise kesäkurpitsat pitkittäin kahtia. Koverra kesäkurpitsa lusikalla ja ota sisus talteen.
  2. Laita kesäkurpitsat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
  3. Hienonna sipulit. Kuullota sipuleita ja koverrettua kesäkurpitsan sisusta paistinpannulla öljyssä pari minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Lisää pannulle Härkis ja pastakastike, kuumenna nopeasti.
  5. Sammuta levy ja lisää joukkoon puolet mozzarellaraasteesta.
  6. Jaa täyte kurpitsanpuolikkaille. Ripottele loput juustoraasteesta täytteen päälle.
  7. Kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia.
  8. Viimeistele valmiit Härkis-pizzaveneet tuoreella oreganolla ja balsamicosiirapilla.