
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | ||
0,5 | sipulia sipuli | ||
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
1 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | ||
0,5 pkt pkt | Härkistä Härkis | ||
0,25 prk prk | tomaattikastiketta
tomaattikastike (Combino pastakastiketta haluamassasi maussa) | ||
100 g g | juustoraastetta
juustoraaste (mozzarella) | ||
1 lorausta loraus | balsamicoa balsamico | ||
1 ripausta ripaus | oreganoa oregano |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaHärkis-pizzavene
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Halkaise kesäkurpitsat pitkittäin kahtia. Koverra kesäkurpitsa lusikalla ja ota sisus talteen.
- Laita kesäkurpitsat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
- Hienonna sipulit. Kuullota sipuleita ja koverrettua kesäkurpitsan sisusta paistinpannulla öljyssä pari minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää pannulle Härkis ja pastakastike, kuumenna nopeasti.
- Sammuta levy ja lisää joukkoon puolet mozzarellaraasteesta.
- Jaa täyte kurpitsanpuolikkaille. Ripottele loput juustoraasteesta täytteen päälle.
- Kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia.
- Viimeistele valmiit Härkis-pizzaveneet tuoreella oreganolla ja balsamicosiirapilla.