Helppous yllättää
Gruyère-muusi

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 kg kg perunaa peruna
(jauhoinen lajike)
0,6 l l kevytmaitoa kevytmaito
200 g g voita voi
200 - 300 g g gruyère-juustoa gruyère-juusto
1 tl tl merisuolaa merisuola
1 ripausta ripaus valkopippuria valkopippuri

Gruyère-muusi

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(0)

Valmistus

  1. Keitä perunat kypsiksi ja soseuta ne.
  2. Kuumenna maito melkein kiehuvaksi ja lisää siihen voi.
  3. Lisää maito-voi soseutettujen perunoiden joukkoon ja sitten juustoa sen verran että muusista tulee venyvää juuston ansiosta. Lisää tarvittaessa lisää suolaa ja pippuria.
  4. Tarkista maku ja tarjoile esimerkiksi lampaan kera. Voit tarjoilla muusin myös sellaisenaankin.