
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kg kg | perunaa
peruna (jauhoinen lajike) | |
0,6 l l | kevytmaitoa kevytmaito | |
200 g g | voita voi | |
200 - 300 g g | gruyère-juustoa gruyère-juusto | |
1 tl tl | merisuolaa merisuola | |
1 ripausta ripaus | valkopippuria valkopippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGruyère-muusi
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Keitä perunat kypsiksi ja soseuta ne.
- Kuumenna maito melkein kiehuvaksi ja lisää siihen voi.
- Lisää maito-voi soseutettujen perunoiden joukkoon ja sitten juustoa sen verran että muusista tulee venyvää juuston ansiosta. Lisää tarvittaessa lisää suolaa ja pippuria.
- Tarkista maku ja tarjoile esimerkiksi lampaan kera. Voit tarjoilla muusin myös sellaisenaankin.