
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kg kg | perunaa peruna | ||
jauhoinen lajike | |||
0,6 l l | kevytmaitoa kevytmaito | ||
200 g g | voita voi | ||
200 -300 g g | gruyère-juustoa gruyère-juusto | ||
1 tl tl | merisuolaa merisuola | ||
1 ripausta ripaus | valkopippuria valkopippuri |
Gruyère-muusi
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30
min
(0)
Valmistus
- Keitä perunat kypsiksi ja soseuta ne.
- Kuumenna maito melkein kiehuvaksi ja lisää siihen voi.
- Lisää maito-voi soseutettujen perunoiden joukkoon ja sitten juustoa sen verran että muusista tulee venyvää juuston ansiosta. Lisää tarvittaessa lisää suolaa ja pippuria.
- Tarkista maku ja tarjoile esimerkiksi lampaan kera. Voit tarjoilla muusin myös sellaisenaankin.