
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kg kg | perunaa
peruna (jauhoinen lajike) | ||
0,6 l l | kevytmaitoa kevytmaito | ||
200 g g | voita voi | ||
200 - 300 g g | gruyère-juustoa gruyère-juusto | ||
1 tl tl | merisuolaa merisuola | ||
1 ripausta ripaus | valkopippuria valkopippuri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaGruyère-muusi
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Keitä perunat kypsiksi ja soseuta ne.
- Kuumenna maito melkein kiehuvaksi ja lisää siihen voi.
- Lisää maito-voi soseutettujen perunoiden joukkoon ja sitten juustoa sen verran että muusista tulee venyvää juuston ansiosta. Lisää tarvittaessa lisää suolaa ja pippuria.
- Tarkista maku ja tarjoile esimerkiksi lampaan kera. Voit tarjoilla muusin myös sellaisenaankin.