Helppous yllättää
Flank steak

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

600 g g naudan pihvejä naudan pihvi
(Grillimaisteri flank steak eli naudan kuvetta)
1 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
1 rkl rkl voita voi
3 rkl rkl grillauskastiketta grillauskastike
(esim. Grillimaisteri Smokey BBQ)
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Flank steak

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(11)

Valmistus

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen paistamista. Pyyhi liha kuivaksi talouspaperilla.
  2. Ruskista lihan pinta kuumalla pannulla öljy-voiseoksessa tai grillissä herkullisen ruskeaksi. Sivele grillauskastike lihan pintaan.
  3. Nosta liha 175-asteiseen uuniin ja kypsennä, kunnes sisälämpö on 55 astetta, tai kypsennä liha kokonaan grillin lämmössä. Anna levätä tiiviissä foliokääreessä noin 15 minuuttia.
  4. Leikkaa liha poikkisyin ohuiksi viipaleiksi, suolaa ja pippuroi makusi mukaan. Tarjoa liha chimichurrin sekä pannutomaattien kanssa, joiden reseptit löydät reseptipankistamme.

Tarjoukset

Kanamestari Kanan ohut fileeleikeKanamestari Kanan ohut fileeleike
Kanamestari Kanan ohut fileeleike
09.12 - 12.12
-22 %
7,19
4,99