
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
600 g g | naudan pihvejä
naudan pihvi (Grillimaisteri flank steak eli naudan kuvetta) | |
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
1 rkl rkl | voita voi | |
3 rkl rkl | grillauskastiketta
grillauskastike (esim. Grillimaisteri Smokey BBQ) | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFlank steak
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen paistamista. Pyyhi liha kuivaksi talouspaperilla.
- Ruskista lihan pinta kuumalla pannulla öljy-voiseoksessa tai grillissä herkullisen ruskeaksi. Sivele grillauskastike lihan pintaan.
- Nosta liha 175-asteiseen uuniin ja kypsennä, kunnes sisälämpö on 55 astetta, tai kypsennä liha kokonaan grillin lämmössä. Anna levätä tiiviissä foliokääreessä noin 15 minuuttia.
- Leikkaa liha poikkisyin ohuiksi viipaleiksi, suolaa ja pippuroi makusi mukaan. Tarjoa liha chimichurrin sekä pannutomaattien kanssa, joiden reseptit löydät reseptipankistamme.