Helppous yllättää
Flamenco-munat ja chorizoa

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 sipulia sipuli
3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
400 g g tomaattimurskaa tomaattimurska
1 tl tl paprikajauhetta paprikajauhe
0,75 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
1 pkt pkt chorizoa chorizo
(Dulano chorizoa (200 g))
4 kananmunaa kananmuna

Herne-kinkkusalsa

100 g g pakasteherneitä pakasteherneet
1 ruukkua ruukku lehtipersiljaa lehtipersilja
100 g g ilmakuivattua kinkkua ilmakuivattu kinkku
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
1 ripausta ripaus suolaa suola

Flamenco-munat ja chorizoa

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

0:20 min
(3)

Valmistus

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuullota sipuleita (uuninkestävällä) paistinpannulla. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Anna kastikkeen hautua 5 minuuttia liedellä.
  3. Viipaloi chorizo.
  4. Tee pannulle neljä koloa munille. Riko munat koloihin. Asettele chorizo-viipaleet ruoan pinnalle.
  5. Kypsennä pannua 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes munat ovat hyytyneet.
  6. Kiehauta herneet nopeasti kattilassa. Valuta ja jäähdytä huuhtelemalla kylmällä vedellä. Murskaa herneitä kevyesti. Hienonna kinkku. Sekoita kaikki herne-kinkkusalsan aineet keskenään. Tarjoa salsa flamenco-munien lisäkkeenä.

Vinkki! Jos sinulla ei ole uuninkestävää paistinpannua, voit kaataa kastikkeen uunivuokaan ja kypsentää ruoan loppuun siinä.