Helppous yllättää
Flamenco-munat ja chorizoa

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 sipulia sipuli
3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
400 g g tomaattimurskaa tomaattimurska
1 tl tl paprikajauhetta paprikajauhe
0,75 tl tl suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
1 pkt pkt chorizoa chorizo
(Dulano chorizoa (200 g))
4 kananmunaa kananmuna

Herne-kinkkusalsa

100 g g pakasteherneitä pakasteherneet
1 ruukkua ruukku lehtipersiljaa lehtipersilja
100 g g ilmakuivattua kinkkua ilmakuivattu kinkku
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
1 ripausta ripaus suolaa suola

Flamenco-munat ja chorizoa

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(4)

Valmistus

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuullota sipuleita (uuninkestävällä) paistinpannulla. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Anna kastikkeen hautua 5 minuuttia liedellä.
  3. Viipaloi chorizo.
  4. Tee pannulle neljä koloa munille. Riko munat koloihin. Asettele chorizo-viipaleet ruoan pinnalle.
  5. Kypsennä pannua 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes munat ovat hyytyneet.
  6. Kiehauta herneet nopeasti kattilassa. Valuta ja jäähdytä huuhtelemalla kylmällä vedellä. Murskaa herneitä kevyesti. Hienonna kinkku. Sekoita kaikki herne-kinkkusalsan aineet keskenään. Tarjoa salsa flamenco-munien lisäkkeenä.

Vinkki! Jos sinulla ei ole uuninkestävää paistinpannua, voit kaataa kastikkeen uunivuokaan ja kypsentää ruoan loppuun siinä.