
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | sipulia sipuli | ||
3 | valkosipulia valkosipuli | ||
1 prk prk | tomaattimurskaa tomaattimurska | ||
(400 g) | |||
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | ||
(savu) | |||
0,75 tl tl | suolaa suola | ||
mustapippuria mustapippuri | |||
1 pkt pkt | chorizoa chorizo | ||
(200 g) | |||
4 | kananmunaa kananmuna |
Herne-kinkkusalsa
100 g g | pakasteherneitä pakasteherneet | ||
1 | lehtipersiljaa lehtipersilja | ||
100 g g | ilmakuivattua kinkkua ilmakuivattu kinkku | ||
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
suolaa suola |
Flamenco-munat ja chorizoa
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
2. Kuullota sipuleita (uuninkestävällä) paistinpannulla. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Anna kastikkeen hautua 5 minuuttia liedellä.
3. Viipaloi chorizo.
4. Tee pannulle neljä koloa munille. Riko munat koloihin. Asettele chorizo-viipaleet ruoan pinnalle.
5. Kypsennä pannua 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes munat ovat hyytyneet.
6. Kiehauta herneet nopeasti kattilassa. Valuta ja jäähdytä huuhtelemalla kylmällä vedellä. Murskaa herneitä kevyesti. Hienonna kinkku. Sekoita kaikki herne-kinkkusalsan aineet keskenään. Tarjoa salsa flamenco-munien lisäkkeenä.
Vinkki! Jos sinulla ei ole uuninkestävää paistinpannua, voit kaataa kastikkeen uunivuokaan ja kypsentää ruoan loppuun siinä.