
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | sipulia sipuli | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
400 g g | tomaattimurskaa tomaattimurska | |
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | |
0,75 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
1 pkt pkt | chorizoa
chorizo (Dulano chorizoa (200 g)) | |
4 | kananmunaa kananmuna |
Herne-kinkkusalsa
100 g g | pakasteherneitä pakasteherneet | |
1 ruukkua ruukku | lehtipersiljaa lehtipersilja | |
100 g g | ilmakuivattua kinkkua ilmakuivattu kinkku | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFlamenco-munat ja chorizoa
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Kuullota sipuleita (uuninkestävällä) paistinpannulla. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Anna kastikkeen hautua 5 minuuttia liedellä.
- Viipaloi chorizo.
- Tee pannulle neljä koloa munille. Riko munat koloihin. Asettele chorizo-viipaleet ruoan pinnalle.
- Kypsennä pannua 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes munat ovat hyytyneet.
- Kiehauta herneet nopeasti kattilassa. Valuta ja jäähdytä huuhtelemalla kylmällä vedellä. Murskaa herneitä kevyesti. Hienonna kinkku. Sekoita kaikki herne-kinkkusalsan aineet keskenään. Tarjoa salsa flamenco-munien lisäkkeenä.
Vinkki! Jos sinulla ei ole uuninkestävää paistinpannua, voit kaataa kastikkeen uunivuokaan ja kypsentää ruoan loppuun siinä.