
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 annosta annos | valmista piirakkataikinaa
valmis piirakkataikina (tai tee itse, ks. resepti Mustikkapiirakka) | |
2 dl dl | viikunahilloa viikunahillo |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCrostata viikunahillolla
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Valmista murotaikina ohjeen mukaan ja laita se kelmuun käärittynä jääkaappiin jähmettymään. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
2. Ota taikinasta neljäsosa erikseen. Painele loput piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Levitä hillo pohjan päälle. Tee lopputaikinasta ristikkokuvio piirakan päälle.
3. Paista noin 30 minuuttia, kunnes piirakka on kypsää ja saanut kauniin värin.
4. Anna jäähtyä ennen tarjoilua. Tarjoile sellaisenaan tai paksun maustamattoman jogurtin tai vaniljajäätelön kera.