Helppous yllättää
Crostata viikunahillolla

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 annosta annos valmista piirakkataikinaa valmis piirakkataikina
(tai tee itse, ks. resepti Mustikkapiirakka)
2 dl dl viikunahilloa viikunahillo

Crostata viikunahillolla

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(1)

Valmistus

1. Valmista murotaikina ohjeen mukaan ja laita se kelmuun käärittynä jääkaappiin jähmettymään. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

2. Ota taikinasta neljäsosa erikseen. Painele loput piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Levitä hillo pohjan päälle. Tee lopputaikinasta ristikkokuvio piirakan päälle.

3. Paista noin 30 minuuttia, kunnes piirakka on kypsää ja saanut kauniin värin.

4. Anna jäähtyä ennen tarjoilua. Tarjoile sellaisenaan tai paksun maustamattoman jogurtin tai vaniljajäätelön kera.