
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 pkt pkt | créme brûlèe -paahtovanukasta
créme brûlèe -paahtovanukas (Deluxe crème brûléetä (2 kpl/pkt)) | ||
1 | appelsiinia appelsiini | ||
1 | verigreippiä verigreippi | ||
1 rs rs | ananaskirsikoita ananaskirsikka | ||
1 | limeä lime | ||
0,25 dl dl | sokeria sokeri | ||
0,5 tl tl | kanelia kaneli |
Crème brûlée ja kanelinen sitrussalaatti
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:45
min
(1)
Valmistus
- Kuori appelsiini ja verigreippi. Valuta leikkuulaudalle tihkuva mehu talteen pieneen kasariin. Kuori ja pese ananaskirsikat huolellisesti, puolita. Sekoita sitrushedelmien joukkoon.
- Puolita limetti ja purista sen mehu kasariin appelsiinin ja verigreipin perkeistä puristetun mehun sekaan. Lisää sokeri ja kanelijauhe. Kiehauta. Keitä hiljaa kolme minuuttia, anna jäähtyä ja kaada hedelmien päälle. Anna hedelmien maustua kylmässä tarjoiluun saakka.
- Valmista crème brûlée paketin ohjeen mukaisesti. Tarjoa sitrussalaatin kanssa.