
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Meri-Tuuli Väntsi
Reseptin luonut Lidlin tähtikokki ja ruokastailaaja Meri-Tuuli Väntsi on tuttu kasvo monista tv:n ruokaohjelmista. Meri-Tuulin teesit ruoanlaitossa ovat: ruoan pitää olla herkullista, eikä raaka-aineiden laadusta tingitä. Ruoassa tärkeintä on hyvä olo. Lähde Meri-Tuulin matkaan kokeilemaan helppoja mutta yllätyksellisiä reseptejä.
Ainesosat
2 pkt pkt | créme brûlèe -paahtovanukasta
créme brûlèe -paahtovanukas (Deluxe crème brûléetä (2 kpl/pkt)) | |
1 | appelsiinia appelsiini | |
1 | verigreippiä verigreippi | |
1 rs rs | ananaskirsikoita ananaskirsikka | |
1 | limeä lime | |
0,25 dl dl | sokeria sokeri | |
0,5 tl tl | kanelia kaneli |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCrème brûlée ja kanelinen sitrussalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori appelsiini ja verigreippi. Valuta leikkuulaudalle tihkuva mehu talteen pieneen kasariin. Kuori ja pese ananaskirsikat huolellisesti, puolita. Sekoita sitrushedelmien joukkoon.
- Puolita limetti ja purista sen mehu kasariin appelsiinin ja verigreipin perkeistä puristetun mehun sekaan. Lisää sokeri ja kanelijauhe. Kiehauta. Keitä hiljaa kolme minuuttia, anna jäähtyä ja kaada hedelmien päälle. Anna hedelmien maustua kylmässä tarjoiluun saakka.
- Valmista crème brûlée paketin ohjeen mukaisesti. Tarjoa sitrussalaatin kanssa.