
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Chorizomakkaraleipä:
300 g g | chorizoa chorizo | ||
4 kpl kpl | sämpylöitä
sämpylä (vaalea sämpylä paistopisteestä) |
Chimichurri-kastike:
1 kpl kpl | paprikaa
paprika (vihreä paprika) | ||
4 kpl kpl | tomaattia tomaatti | ||
4 -5 kynttä kynsi | valkosipulia
valkosipuli (raastettuna) | ||
1 kpl kpl | punasipulia punasipuli | ||
lehtipersiljaa lehtipersilja | |||
korianteria
korianteri (tuoretta korianteria) | |||
2 -3 rkl rkl | punaviinietikkaa punaviinietikka | ||
2 tl tl | sokeria sokeri | ||
1 kpl kpl | limeä
lime (limen kuori ja mehu) |
Halutessasi:
chiliä
chili (punaista chiliä hienonnettuna) | |||
oliiviöljyä oliiviöljy |
Chorizomakkaraleipä chimichurri-kastikkeella
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:20
min
(0)
Valmistus
Chimichurri-kastike
- Valmista ensin chimichurri. Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja poista siemenet. Kuutioi pieniksi paloiksi ja nosta kulhoon.
- Poista vihreästä paprikasta siemenet ja hienonna pieniksi paloiksi. Hienonna myös punasipuli pieneksi silpuksi. Yhdistä hienonnettu sipuli ja paprika tomaatin joukkoon.
- Hienonna joukkoon reilusti korianteria ja lehtipersiljaa. Mausta valkosipulilla, punaviinietikalla, sokerilla, limen raastetulla kuorella ja sen mehulla.
- Anna vetäytyä kylmässä.
Chorizomakkaraleipä
- Kuumenna grilli ja grillaa chorizomakkarat kypsiksi.
- Halkaise sämpylät puoliksi ja paahda niitä grillissä.
- Lisää paahtuneiden sämpylöiden väliin grillattua chorizomakkaraa ja reilusti chimichurria. Tarjoile heti grillin äärellä.