Helppous yllättää
Brunssin paras hedelmäsalaatti

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

0,5 l l marjoja marjat
(tuoreena, esim. pensasmustikoita, vadelmaa)
0,5 l l hedelmiä hedelmät
(tuoreena, esim. mangoa, banaania, melonia, granaattiomenaa)
1 nippua nippu minttua minttu

Marinadi

4 dl dl jääteetä jäätee
(makuna sitruuna tai persikka)
0,75 dl dl ruokosokeria ruokosokeri
0,5 tl tl kardemummaa kardemumma
1 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu

Lisäksi

4 prk prk jogurttia jogurtti
(haluamasi makuista)

Brunssin paras hedelmäsalaatti

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(3)

Valmistus

Marokkolaiseen henkeen hedelmäsalaatti saa liemeksi jääteetä, joka maustetaan kardemummalla.

  1. Tee ensin marinadi. Mittaa kattilaan jäätee, sokeri ja kardemumma. Kuumenna sekoitellen, kunnes sokeri liukenee. Lisää sitruunamehu ja siirrä sivuun.
  2. Kuori ja paloittele hedelmät tarjoilukulhoon. Huuhtele mustikat. Nypi joukkoon mintunlehtiä. Kaada jäähtynyt liemi päälle ja siirrä peitettynä jääkaappiin maustumaan vähintään puoleksi tunniksi.
  3. Tarjoa lisukkeenatäyteläistä hedelmäjogurttia, esimerkiksi mangon, passion tai ananaksen makuista.