
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
0,5 l l | marjoja
marjat (tuoreena, esim. pensasmustikoita, vadelmaa) | |
0,5 l l | hedelmiä
hedelmät (tuoreena, esim. mangoa, banaania, melonia, granaattiomenaa) | |
1 nippua nippu | minttua minttu |
Marinadi
4 dl dl | jääteetä
jäätee (makuna sitruuna tai persikka) | |
0,75 dl dl | ruokosokeria ruokosokeri | |
0,5 tl tl | kardemummaa kardemumma | |
1 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu |
Lisäksi
4 prk prk | jogurttia
jogurtti (haluamasi makuista) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBrunssin paras hedelmäsalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Marokkolaiseen henkeen hedelmäsalaatti saa liemeksi jääteetä, joka maustetaan kardemummalla.
- Tee ensin marinadi. Mittaa kattilaan jäätee, sokeri ja kardemumma. Kuumenna sekoitellen, kunnes sokeri liukenee. Lisää sitruunamehu ja siirrä sivuun.
- Kuori ja paloittele hedelmät tarjoilukulhoon. Huuhtele mustikat. Nypi joukkoon mintunlehtiä. Kaada jäähtynyt liemi päälle ja siirrä peitettynä jääkaappiin maustumaan vähintään puoleksi tunniksi.
- Tarjoa lisukkeenatäyteläistä hedelmäjogurttia, esimerkiksi mangon, passion tai ananaksen makuista.