
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
0,5 l l | marjoja
marjat (tuoreena, esim. pensasmustikoita, vadelmaa) | ||
0,5 l l | hedelmiä
hedelmät (tuoreena, esim. mangoa, banaania, melonia, granaattiomenaa) | ||
1 nippua nippu | minttua minttu |
Marinadi
4 dl dl | jääteetä
jäätee (makuna sitruuna tai persikka) | ||
0,75 dl dl | ruokosokeria ruokosokeri | ||
0,5 tl tl | kardemummaa kardemumma | ||
1 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu |
Lisäksi
4 prk prk | jogurttia
jogurtti (haluamasi makuista) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaBrunssin paras hedelmäsalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Marokkolaiseen henkeen hedelmäsalaatti saa liemeksi jääteetä, joka maustetaan kardemummalla.
- Tee ensin marinadi. Mittaa kattilaan jäätee, sokeri ja kardemumma. Kuumenna sekoitellen, kunnes sokeri liukenee. Lisää sitruunamehu ja siirrä sivuun.
- Kuori ja paloittele hedelmät tarjoilukulhoon. Huuhtele mustikat. Nypi joukkoon mintunlehtiä. Kaada jäähtynyt liemi päälle ja siirrä peitettynä jääkaappiin maustumaan vähintään puoleksi tunniksi.
- Tarjoa lisukkeenatäyteläistä hedelmäjogurttia, esimerkiksi mangon, passion tai ananaksen makuista.