
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
100 g g | poroa poro | ||
Deluxe kylmäsavustettu pororouhe | |||
2 rkl rkl | voita voi | ||
1 rkl rkl | rosmariinia rosmariini | ||
silputtuna | |||
2 rkl rkl | punasipulia punasipuli | ||
silputtuna |
Koristeeksi
1 - 3 oksaa oksa | rosmariinia rosmariini | ||
1 prk prk | smetanaa smetana | ||
1 pkt pkt | poroa poro | ||
Deluxe poron ohuen ohut kylmäsavupaistia |
Blinit pororouhe täytteellä
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:20 min
(4)
Valmistus
- Ota blinit huoneenlämpöön.
- Sekoita kulhossa pororouhe, smetana, rosmariini ja punasipuli.
- Levitä täytettä puolille blineistä ja laita toinen blini kanneksi.
- Leikkkaa kerrosblini terävällä veitsellä 8 osaan kolmioiksi.
- Koristele palat smetanalla, kylmäsavuporosiivuilla ja tuoreella rosmariinilla.