
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kg kg | bataattiranskalaisia bataattiranskalaiset | ||
2 pss Harvest Basket -bataattiranskalaisia (pakaste) | |||
400 g g | kebablihaa kebabliha | ||
Culinea kebab-lihaa, pakaste |
Kasvikset
1 | punasipulia punasipuli | |
3 | tomaattia tomaatti | |
0,25 | kurkkua kurkku | |
1 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 rkl rkl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | |
1 ripausta ripaus | suolaa suolaa | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuria |
Ajvar-jogurtti
2 dl dl | turkkilaista jogurttia turkkilainen jogurtti | ||
1 -2 rkl rkl | Ajvar-kastiketta Ajvar-kastike | ||
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
hienonnettuna | |||
0,5 tl tl | suolaa suolaa |
Bataattiranskalaiset kebabilla
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:20
min
(1)
Valmistus
1.Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Levitä ranskikset leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä noin 20 minuuttia.
2.Kuori ja lohko sipuli. Lohko tomaatit ja viipaloi kurkku. Sekoita kasviksiin öljy, viinietikka, suola ja pippuri.
3.Kuumenna liha pakkauksen ohjeen mukaan paistinpannulla.
4.Sekoita ajvar-jogurtin aineet keskenään.
5.Tarjoa bataattiranskikset ja kebab kasvisten ja ajvar-jogurtin kera.