Helppous yllättää
Bataattiranskalaiset kebabilla

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 kg kg bataattiranskalaisia bataattiranskalaiset
(2 pss Harvest Basket -bataattiranskalaisia (pakaste) )
400 g g kebablihaa kebabliha
(Culinea kebab-lihaa, pakaste)

Kasvikset

1 punasipulia punasipuli
3 tomaattia tomaatti
0,25 kurkkua kurkku
1 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
1 rkl rkl valkoviinietikkaa valkoviinietikka
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Ajvar-jogurtti

2 dl dl turkkilaista jogurttia turkkilainen jogurtti
1 - 2 rkl rkl Ajvar-kastiketta Ajvar-kastike
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
(hienonnettuna)
0,5 tl tl suolaa suola

Bataattiranskalaiset kebabilla

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(9)

Valmistus

1.Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Levitä ranskikset leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä noin 20 minuuttia.

2.Kuori ja lohko sipuli. Lohko tomaatit ja viipaloi kurkku. Sekoita kasviksiin öljy, viinietikka, suola ja pippuri.

3.Kuumenna liha pakkauksen ohjeen mukaan paistinpannulla.

4.Sekoita ajvar-jogurtin aineet keskenään.

5.Tarjoa bataattiranskikset ja kebab kasvisten ja ajvar-jogurtin kera.