Helppous yllättää
Bataattipitsa

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 bataattia bataatti
0,5 pkt pkt soijarouhetta soijarouhe
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
(silputtuna)
0,25 tl tl mustapippuria mustapippuri
0,5 tl tl suolaa suola
2 dl dl lehtikaalia lehtikaali
(silputtuna)
1 sipulia sipuli
2 dl dl juustoraastetta juustoraaste
(mozzarellaraastetta)

Bataattipitsa

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:15 h
(5)

Valmistus

  1. Kuori bataatti ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Lado viipaleet vieri viereen, osittain limittäin, leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
  2. Sekoita pienessä kulhossa öljy, valkosipulimurska, suola sekä mustapippuri ja sivele seos bataattikiekoille.
  3. Kypsennä kiekkoja uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia. Muotoile esipaistettua pohjaa pyöreämmäksi ja tiiviimmäksi.
  4. Poista lehtikaaleista kovat keskiruodit ja leikkaa lehtikaali suikaleiksi. Viipaloi sipuli.
  5. Levitä esikypsennetylle bataattipohjalle lehtikaali, sipuli, soijarouhe ja lopuksi mozzarellaraaste.
  6. Paista pizzaa 225 asteessa vielä noin 10-15 minuuttia.
  7. Pirskota valmiille pizzalle oliiviöljyä ja viimeistele pizza tuoreella basilikalla.

Tarjoukset

Milbona Emmentalraaste 2 kplMilbona Emmentalraaste 2 kpl
Milbona Emmentalraaste 2 kpl
14.10 - 17.10
-29 %
2 kpl2,84
2,00