
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | bataattia bataatti | |
0,5 pkt pkt | soijarouhetta soijarouhe | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia
valkosipuli (silputtuna) | |
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
2 dl dl | lehtikaalia
lehtikaali (silputtuna) | |
1 | sipulia sipuli | |
2 dl dl | juustoraastetta
juustoraaste (mozzarellaraastetta) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBataattipitsa
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori bataatti ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Lado viipaleet vieri viereen, osittain limittäin, leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
- Sekoita pienessä kulhossa öljy, valkosipulimurska, suola sekä mustapippuri ja sivele seos bataattikiekoille.
- Kypsennä kiekkoja uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia. Muotoile esipaistettua pohjaa pyöreämmäksi ja tiiviimmäksi.
- Poista lehtikaaleista kovat keskiruodit ja leikkaa lehtikaali suikaleiksi. Viipaloi sipuli.
- Levitä esikypsennetylle bataattipohjalle lehtikaali, sipuli, soijarouhe ja lopuksi mozzarellaraaste.
- Paista pizzaa 225 asteessa vielä noin 10-15 minuuttia.
- Pirskota valmiille pizzalle oliiviöljyä ja viimeistele pizza tuoreella basilikalla.