
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | bataattia bataatti | ||
0,5 pkt pkt | soijarouhetta soijarouhe | ||
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
silputtuna | |||
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
2 dl dl | lehtikaalia lehtikaali | ||
silputtuna | |||
1 | sipulia sipuli | ||
2 dl dl | juustoraastetta juustoraaste | ||
mozzarellaraastetta |
Bataattipitsa
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:55 min
(5)
Valmistus
Esivalmisteluaika: 0:20 min
- Kuori bataatti ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Lado viipaleet vieri viereen, osittain limittäin, leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
- Sekoita pienessä kulhossa öljy, valkosipulimurska, suola sekä mustapippuri ja sivele seos bataattikiekoille.
- Kypsennä kiekkoja uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia. Muotoile esipaistettua pohjaa pyöreämmäksi ja tiiviimmäksi.
- Poista lehtikaaleista kovat keskiruodit ja leikkaa lehtikaali suikaleiksi. Viipaloi sipuli.
- Levitä esikypsennetylle bataattipohjalle lehtikaali, sipuli, soijarouhe ja lopuksi mozzarellaraaste.
- Paista pizzaa 225 asteessa vielä noin 10-15 minuuttia.
- Pirskota valmiille pizzalle oliiviöljyä ja viimeistele pizza tuoreella basilikalla.