
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | tuorejuustoa
tuorejuusto (maustamatonta) | ||
1,5 dl dl | sokeria sokeri | ||
1 rkl rkl | vaniljasokeria vaniljasokeri | ||
6 | kananmunaa kananmuna | ||
2 dl dl | kuohukermaa kuohukerma | ||
1 | appelsiinia
appelsiini (tai veriappelsiini, kuori raastettuna) | ||
1 dl dl | appelsiinimehua
appelsiinimehu (tai veriappelsiinin mehua) | ||
0,5 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | ||
0,5 tl tl | suolaa suola |
Tarjoiluun
kinuskikastiketta
kinuskikastike (Gelatelli Caramel-jälkiruokakastiketta) | |||
appelsiinia
appelsiini (siivuina) | |||
marjoja marjat |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaBaskilainen poltettu juustokakku
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Vuoraa kakkuvuoka (halkaisija n. 24 cm) leivinpaperilla, jonka olet ensin rypistänyt. Rypistäminen auttaa asettelemaan paperin paremmin, mutta siihen saa jäädä ryppyjä, ne kuuluvat asiaan.
- Vatkaa tuorejuustoa ja sokeria sähkövatkaimella parin minuutin ajan. Lisää munat joukkoon yksitellen koko ajan vatkaten. Lisää loput aineet ja sekoita hyvin.
- Kaada taikina vuokaan. Paista kakkua uunin keskitasolla noin tunnin ajan. Pinta saa tummua kunnolla, mutta varo polttamasta sitä.
- Anna kakun jäähtyä ja siirrä se sitten tekeytymään jääkaappiin vähintään tunniksi ennen tarjoilua.
- Kakun kanssa maistuvat esimerkiksi Caramel-kastike, appelsiini tai veriappelsiinisiivut ja tuoreet marjat.