
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 | banaania banaani | ||
200 g g | tummaa suklaata tumma suklaa | ||
1,5 dl dl | suolapähkinöitä suolapähkinä | ||
4 kpl kpl | cocktail-tikkuja cocktail-tikkuja |
Banaani-suklaamakit
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:15
min
(6)
Valmistus
- Kuori banaanit, leikkaa puoliksi ja työnnä hammastikut banaanin palojen molempiin päihin. Helpottaa banaanien pyörittämistä suklaassa ja pähkinärouheessa.
- Sulata suklaa joko mikrossa tai kattilassa vesihauteessa.
- Rouhi pähkinöitä veitsellä hienommaksi.
- Pyörittele banaanit ensin kauttaaltaan suklaassa ja sen jälkeen pähkinärouheessa.
- Laita banaanit pakastimeen 5 minuutiksi, tai kunnes suklaa on kovettunut.
- Poista hammastikut ja leikkaa banaani terävällä veitsellä noin 2 senttimetrin paksuisiksi viipaleiksi.