
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kg kg | porkkanaa porkkana | |
1 | appelsiinia appelsiini | |
2 kpl kpl | punasipulia punasipuli | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
30 g g | voita voi | |
1 rkl rkl | hunajaa hunaja | |
1 tl tl | timjamia timjami | |
1 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
1 ripausta ripaus | pinjansiemeniä pinjansiemen |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAppelsiiniporkkanat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuori porkkanat ja leikkaan ne pituussuunnassa neljään osaan. Kuori sipulit ja leikkaa viipaleiksi.
2. Sulata voi laakeassa paistokasarissa. Kääntele siinä ensin sipuleita ja lisää sitten porkkanat. Anna niiden saada pintaan hieman väriä.
3. Raasta pestystä appelsiinista kuori ja purista mehu. Lisää ne pannulle hunajan kanssa.
4. Mausta porkkanat ja anna hautua napakan kypsiksi.
5. Koristele halutessasi tuoreella timjamilla ja kuivalla pannulla paahdetuilla pinjansiemenillä. Tarjoile kananpojan kera.
Vinkki: Korvaa voi öljyllä, niin ruoasta tulee maidoton.